петък, 7 октомври 2016 г.

Avon Planet Spa Blissfully Nourishing with African Shea Butter Hair Mask

      Много съм капризна що се отнася до маски за коса. Това е един от продуктите, които избирам трудно и никога не мога да харесам. Не съм ползвала много, но всички пробвани до момента, ми се струват леки. Не успяват да хидратират, подхранят и омекотят достатъчно и ефекта със или без тях, е долу горе идентичен. Затова и не ползвах често. От дълго време обаче попадах на добри отзиви за маската с шеа от Спа серията на Avon. И  макар че съм толкова песимистично настроена към продукта като цяло, без значение от марката, реших все пак да я взема и видя какъв ще е ефекта върху моята гъста и нормална коса (с леко сухи краища).      


         Аромата е идентичен с този на цялата серия с шеа, ако сте имали нещо. Силен ядков е и не всеки го понася (според отзивите за маслото за ръце и ходила), но тук поне се отмива и не се задържа. Според мен предвид ефикасността, можете да потърпите 5 минутки под душа. Заслужава си!


          Всяка маска, която е минавала през ръцете ми (с изключение на Orofluido), се стопяваше при нанасяне. Нанасям с шепите и тя се свлича сякаш. Да речем че и какаовата на Ziaja малко се задържаше, но не успях да забележа някакъв резултат от нея. Тази е толкова плътна, че половин шепа ви е достатъчна и остава почти, докато не я отмиете. Не се разтича по тялото ви, а на нужното място да липсва. Наистина е доста гъста и плътна, но се разнася с лекота.


         Престоявам 5 минутки под душа, защото обикновено нямам нерви да чакам повече. Резултата след тази маска е страхотен за моята коса! В момента ползвам от шампоана на Lilly  - Velnea Rojal Jelly, който само измива косата и придава блясък, но не хидратира по мое мнение. Маската добавя копринена мекота, приглажда краищата, не губи от обема й, жизнена е и много блестяща. Не утежнява и мия веднъж на 4 дни. Корените са чисти, краищата подхранени и мисля че няма какво повече да желая от нея.


          Икономична е. Ползвам я от около 2 месеца и имам още 1/3 от нея. Цената й е около 10 като има намаление и смятам да си купя отново. Това е най-добрата маска, която съм пробвала до момента и напълно удовлетворява нуждите на косата ми.


          Маслото за тяло и крема за ръце от серията също са много добри и си заслужават.

Няма коментари:

Публикуване на коментар