понеделник, 10 октомври 2016 г.

Essence Me and My Umbrella Blush

      В унисон с мрачното, студено и дъждовно време, присъщо за месеците с буквичката Р, идва поредната симпатична колекция на Essence. С "Essence" под дъжда! Вече е заредена в магазин Дебенамс в София, а за други места в момента все още няма информация. Следете страницата на марката във фейсбук за допълнителна информация.


         Получих ружа преди 10 дни и докато все още не е късно и е наличен, бързам да ви кажа няколко думи за него. Ще прецените дали си струва да се търси. Цената му е около 6-7 лв.



       Опаковката му е обикновена, но пък се затваря много добре и не би имало проблем според мен да го носите в козметичната си чантичка и при пътуване. Принтовете са запазена марка на Есънс. Почти винаги ще те накарат да си купиш нещо, защото не можеш да устоиш. И този не е по-различен. Сладурски чадър с надпис "Можеш да останеш под чадъра ми" и цвят, идеален за всекидневието и почти всякакъв грим.



       Не е силно пигментиран, но е достатъчно за ежедневието. Цвета, който виждате върху мен, е постигнат с 2 леки прокарвания на четката. Има фини блестящи частички, които озаряват деликатно и придават младежки вид. Цвета е смесица между бледопрасковено и розово. Не е ярък, но не бих казала че е и убит. Идеалната среда за студените месеци и тъмните червила. Придава свежа руменина и живот на лицето. Не знам защо, но ми напомня на Milani Luminoso.


        Не се разпрашва. Добре печен е, затова и принта не се е развалил от 2-3 пъти употреба. Ако ползвате четка с по-груб косъм (естествен), е много вероятно да го заличите по-бързо, но с пухкава като Zoeva 126, нанасянето е мечта.


       Трайността е очудващо перфектна. Нанесен сутрин, при моята нормална кожа издържа целият работен ден и го свалям непокътнат. Нито цвета, нито блясъка са се повредили. Затова и бих ви го препоръчала, в случай че нямате много ружчета или цвета ви е допаднал. :)




         След 10 часа носене:



     * Продукта ми е предоставен от ПР.

4 коментара:

  1. Здравей! :) Чудесен грим! Коя марка и номер е червилото ти?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей. Благодаря ти. Червилото е Revlon Ultra HD Matte 610 Addiction. Тези дни ще пиша за него и още един цвят от серията. :)

      Изтриване
  2. Присъединявам се към питането на Сиска.

    ОтговорИзтриване