сряда, 12 октомври 2016 г.

Revlon Ultra HD Matte Lip Color 600 Devotion, 610 Addiction

      Матовите устни през последните няколко години са хит. Козметичната индустрия все повече напредва и продължава да ги усъвършенства. Има за всеки вкус! Марките също продължават да обогатява асортимента си и по-популярни напоследък са течните червила с матов финиш, отколкото в гилза. И от този месец Ревлон са решили да ни зарадват, като внесоха тяхната серия "Ultra HD Matte Lip Color", която се различава с хидратация и 100 % гел формула без восъци. В момента са и намалени с 25 % в сайта на Бонжур, срещу редовна цена от 16,95 лв. И по стелажите ще са налични скоро, ако вече не са (трябва да проверя), 7 цвята:
                    Addiction, Devotion, Passion, Obsession, Seduction, Love, Flirtation

 
       Избрах си 2 цвята за проба, като естествено единият е (светло) бордо 610 Addiction, а другият исках да бъдe по-носим и пожелах розово-прасковеният 600 Devotion. Смятам че съм направила точният избор. И двата цвята ми стоят добре и ще нося с голямо удоволствие. А и трайността заедно с формулата ми допадна, което веднага ги прави от сполучливите продукти за устни.


         Първо искам да започна с финиша, за да не останат разочаровани повечето от Вас заради името. Това за мен не са напълно матови червила. В началото дори си имат блясък. Нужно им е време, за да изсъхнат и изчезне. По мое мнение, завършека им е кадифен. След няколко часа през деня обаче, бих казала че се матират донякъде съвсем прилично.
         Има разлика при нюансите или поне аз забелязах, че върху моите устни на Addiction са му нужни 20-30 минути, след които изчезва блясъка и се матира. Не изцяло обаче, както казах като кадифе е. И това не го прави несполучлив - нетраен. Напротив. С розовия Devotion обаче, нещата стоят по друг начин. Пет минутки след нанасяне, той вече е изсъхнал.


        Относно усещането, ще дам като сравнение с матовите на Аура. Последните си изсушават устните малко или много, докато при Ревлонските това липсва. Много меки, кремообразни и комфортни за носене са. Сякаш нанасяте гъст пухкав крем. Напомнят ми на онези кремчета за сладкиши на Д-р Йоткер, които са без варене. :) Това е голям плюс за онези от вас с проблемни устни в студа. Дори след цял ден носене, не усещам никакъв дискомфорт и опъване като след повечето червила. Състоянието им остава такова, каквото е било и сутрин преди да нанеса от продукта. И през целият ден, аз забравям че нося някакво червило. Слагам и след час забравям.


         Цветовете са супер пигментирани. Нужно ви е само едно прокарване на апликатора. Колкото има по него полепнало при отварянето, с него покривате дори големи и пухкави устни. Моите са такива, затова ви го гарантирам. :)



         Аромата на тези продукти е най-готиния, който съм срещала някога при червила. Ухаят пристрастяващо. Напомнят ми френски бисквити с масло, малко ванилия и портокал за разкош с лек ягодов пълнеж. Буквално мога да ги изям! И не горчи или дразни по някакъв начин след полагане. Нито има химична нотка. Всъщност трябва да е комбинация от манго и ванилия, но моя нос долавя друго и по-вкусно. :)


          Трайността им също е впечатляваща. Нанасям сутрин в 8 преди да излезна и след като съм закусила и вечер в 17 часа имам останал лек стейн. Не подновявам през деня нито веднъж. Обядвам и следобяд хапвам някакъв плод или ядки, но ако вие обичате по-мазна или готвена храна, не очаквайте да стои толкова дълго. Аз ползвам и молив за контура. Въпреки това, се досещате че Addiction се разтича леко след хранене и по-дълго носене. Това е недостатъка на тъмните цветове при всяка марка или поне дрогерийните, така че не го отчитам като минус.


                          600 Devotion в 18 часа - без подновяване! По сходен начин изглежда и 610.


                          610  Addiction след 10 часа носене (подновено с молива за снимките)  - не изтрих излязлото извън контура, за да е нагледно:


         Опаковките също не са лоши. Това е нещото, на което аз обръщам най-малко внимание обикновено. Важно ми е качеството. За мен са приятни за окото. Не са огромни и смятам че са стабилни. Харесва ми матовото покритие. Нямам забележки общо взето. Апликаторите също са удобни за нанасяне или поне на моите устни пасват идеално.



         Ако не държите на напълно матовия финиш, имате сухи устни и си търсите трайни течни червила с кадифен завършек, наситени цветове и добра издръжливност, ви препоръчвам да пробвате Revlon Ultra HD Matte Lip Color. Според моя вкус, са с чудесно за цената качество и лично аз, бих ги предпочела пред Aura Absolute Matt заради по-комфортната за носене  кремообразна формула. Освен това ухаят великолепно и ти доставя голямо удоволствие да ги носиш! А и устните не губят от пухкавия си вид, няма да придобият вид на кокоше дупе. :)


                                  610 Addiction малко след нанасяне:


                                   След около 10 минути:


                                         600 Devotion:

        * Продуктите са ми предоставени от марката за проба.

3 коментара: