вторник, 29 ноември 2016 г.

Hristina Cosmetics with Violet Extract Cleansing Milk

       Мицеларните води станаха едно от най-популярните и използвани средства за сваляне на грим. Почти не се ползват тоалетни млека и мен също не ме пропусна тази "мания". От 3-4 години съм преминала на тях и почистващи гелове. Но преди години имах любимо тоалетно мляко на Афродита с жожоба и едно на Орифлейм от серията Есеншълс. Купувах опаковка след опаковка от второто и изведнъж го спрях. Години наред не съм поглеждала какво предлагат марките, защото ми се струваше излишен този продукт. А и не виждам смисъл да ползвам  мицеларна вода, мляко, гел, тоник и розова вода. Съвсем случайно обаче, докато разглеждах продуктите на козметика Христина, в полизрението ми попаднаха техните тоалетни млека и конкретно с виолетката и кокоса. Поинтересувах се и се спрях за първо време на това с виолетка. Взех го за проба главно заради аромата и да видя как ще почиства, ще ми понесе ли. Заплюх си кокосовото за следващо посещение, защото ухае разкошно!


       Опаковката на млякото е много семпла. Дозатора е малък отвор. Налага се да тръскате, за да излезне от продукта. Когато стигнете половината е леко трудоемко, но като цяло и с лосионите за тяло е същата "играчка" и спасението е тубичка като на лосионите Balea или с помпа. Втората ще оскъпи, така че вероятно затова са избрали тази. Количеството е 150 мл - цената 3 лв.


         Ще започна с аромата, защото това беше причината да реша изобщо да взема този продукт. Ухае на виолетки, на онези прекрасни виолетки в метеоритите на Герлен. Момичето в магазина, каза че на нея й мирише на бонбоните от едно време, но за мен има лека разлика и носа ми разпознава веднага Guerlain Meteorites. Без да има пудрена и дразнеща нотка като средство за лице. Лек, но и в същото време достатъчно наситен, за да му се насладите докато се абсрбира и да искате да го ползвате пак и пак.


          Текстурата му прилича на лек лосион по-скоро, не е водниста като на някои други млека.  Не е нужно прекалено много количество за един тампон, но за сваляне на пълен грим, ще са ви нужни около 5. При редовна употреба, мисля че не би стигнало за повече от месец. Подходящо е за очи, лице и устни.


         В момента ползвам спиралата на Yves Rocher Vertigo Length и очната линия на Aura Geisha. Мицеларната вода не успява да сваля и почисти перфектно, представете си колко са упорити и трайни тези 2 продукта за очи. Правих си експеримент и с двуфазния лосион на Avon за водоустойчив грим. С него задържах 30 секунди тампона на едното око и с тоалетното мляко на другото. В пъти по-лесно и почти перфектно падаше грима с млякото. Освен това не ми дразни очите, докато разтвора има неприятен за мен аромат и леко пощипва. За лице и премахване на фдт, сякаш не се справя толкова добре, защото по мое мнение в тази "зона" малките тампони не могат да обхванат навсякъде и винаги остава.


          Кожата след употреба е мека, хидратирана и гладка. А след мицеларната вода чувствам необходимост от крем почти веднага. Млякото освен като средство за сваляне на грима, можете да нанасяте с тампон като лека грижа и дневен крем например, ако не сте със супер суха кожа. Продавачката дори каза, че и за крем на ръцете го е ползвала.


          Ако състава не ви притеснява и имате нужда от разнообразие, имате от къде да се сдобиете с някое от тоалетните млека на козметика Христина, препоръчвам ви да пробвате. Има за различни типове кожа и аромати. В сайта им - тук, можете да прочетете повече.

1 коментар:

  1. Здравейте, дами и господа,
    Позволете ми да ви представя възможност в края на годината, в красота и радост. Правите невен за новогодишните празници, ще искате да прекарате коледа запомняща се и незабравима. Аз ви давам възможност на заем, бързо и надеждно в кратки срокове. Не се колебайте, само адреса се свържем с вас за повече информация.
    E-mail: wilson.josue1947@gmail.com
    Благодаря ви, че ми доверие.

    ОтговорИзтриване