понеделник, 14 ноември 2016 г.

Yves Rocher Collection Noël 2016

      Колко бързо отминава времето... сякаш вчера беше Коледа, а годината след нея отмина като един миг и отново сме в очакване на едни от най-светлите, красиви и семейни празници. Някои сложиха елхите, другите пипнаха първият сняг, а трети все още усещат коледния дух само от бутилка. :)


        За поредна година едни от първите коледни продукти на нашия пазар, са тези на Yves Rocher. През зимата на 2016 ще можем да се насладим на сладка жълта круша с какао, червена боровинка с бадем и клементина (мандарина) с канела. И трите серии имат много празничен, вкусен и примамващ аромат. Която и да изберете, не бихте сгрешили.


        В зависимост от това дали търсите по-плодов или лек подправков, обърнете внимание на отделните продукти. Душ геловете ухаят сочно плодово, а лосионите по-меко и подправково. Аз си избрах млякото с клементина и канела, както и душ гел с червена боровинка и бадем. Млякото и душ гела с круша също ме примамваха, но ги подминах заради наличностите или поне засега. :)


         Вече няколко пъти съм споменавала колко обичам млеката за тяло на Yves Rocher. Това е със същата текстура, която се топи по кожата и абсорбира за минута. Оставя я мека и нежно хидратирана. Няма никакъв остатъчен филм. Подхранва повърхностно и в случай, че сте с прекалено суха кожа, потърсете си по-плътно масло или крем.        



       Аромата е супер празничен. Ухае на много сладък портокал (мандарината за мен е по-кисела), без да е захаросан и започнал да се разваля. Улучили са точния момент, в който няма кисело и кората не е омекнала до степен, в което да се наложи да го изхвърлим. Поръсен е с канела и малко кафява захар, за да е пълно удоволствието. Сочен, сладък, леко пикантен и много вкусен! Цената му е 6,49 лв.



         Душ гела с червена боровинка и бадем пък има най-хубавия, сладък и вкусен аромат на червени плодчета. На захаросани и много сладки, ароматни берита. Сякаш е плодов сок, от който можете да изпиете няколко чаши наведнъж. Толкова е пристрастяващ. Бадема не се усеща толкова. Ако специално заради него ще купувате, то обърнете внимание на лосиона.



          Пени се достатъчно и не изсушава кожата допълнително, но ви препоръчвам да не пропускате някакъв лосион или масло през зимата. Аромата при мен се задържа само в банята.
Опаковката е 200 мл и струва 4,89 лв.


        Колекцията вече е налична в магазините на Yves Rocher, както и сайта на bonjour.bg.
Има и някои от продуктите в дрогерии Лили (душ геловете, млеката за тяло, кремовете за ръце и ексфолииращите душ гелове). Вие какво си избрахте или вече купихте от колекцията?

4 коментара:

  1. Тъкмо се прибрах у нас и нямам търпение да пробвам нещата за тяло, много се колебая с кои да се омажа тази вечер, но мисля, че червената боровинка надделява! Искам много да пробвам и балсамите за устни, но още не съм ги снимала на светло неизползвани, хаха! xD

    Обожавам зимните колекции на Yves Rocher. Надявам се януари да са останали неща с клементина, за да си взема и от тях.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз съм им фенка, знаеш. :) Сега се чудя от The Body Shop кое да взема. Май едно масло Vanilla Chai, че исках комплект с 3 минита, но тази година няма. А 3 големи масла са ми супер много. Дали ще е по-различна ябълката и боровинката или пак ще са като старите?

      Изтриване
    2. Аз ходих да ги помириша и нито едно от коледните не ме впечатли чак толкова. Vanilla Chai е много подобно на миналогодишната лимитка на YR Spicy Vanilla, от която аз все още имам лосиона и крема за ръце и просто никак не ме грабна. А и мирише най-слабо от всички. Spiced Apple е най-хубава от всички, въпреки че пак малко избива на бивша лимитка на YR. Frosted Berries е едно такова сладникаво, не ме впечатлява никак, определено Cranberry & Almond ми харесва много повече.

      Иначе аз за януарските намаления се колебая между Pink Grapefruit, Honeymania и Fuji Green Tea, ще видя кои ще са налични и намалени тогава. Fijian Water Lotus и Japanese Cherry Blossom от специалната серия също изглеждат интересно.

      Изтриване
  2. Здравейте, дами и господа,
    Позволете ми да ви представя възможност в края на годината, в красота и радост. Правите невен за новогодишните празници, ще искате да прекарате коледа запомняща се и незабравима. Аз ви давам възможност на заем, бързо и надеждно в кратки срокове. Не се колебайте, само адреса се свържем с вас за повече информация.
    E-mail: wilson.josue1947@gmail.com
    Благодаря ви, че ми доверие.

    ОтговорИзтриване