събота, 17 декември 2016 г.

Avon Holiday Bubble baths

       През последните години, всяка зима Avon пускат пяни за вана в опаковки под формата на топка освен стандартните туби по 500 мл и 1 л. Ароматите обикновено са сладки, с много ванилия и плодове. Вкусни, захаросани и супер наситени. Тази Коледа можете да избирате между горски плодове в шоколад и сладка ванилия.


        Фаворита ми и не само на мен всъщност, е лилавата "Berries in Chocolate". Това нещо ухае брутално сладко и наситено. Направо отваря пулпити както се казва. За моя нос обаче в добрия смисъл. Има вкус на супер сладки горски плодове - малини, къпини и боровинки, обилно захаросани и потопени в тъмен шоколад. На коледните линцерови сладки, слепени с конфитюр от горски плодчета и потопени в сладък шоколадов ганаж. Цвета й е тъмночервен и се пени чудесно. Прави мека и пухкава ароматна обвивка на тялото без да изсушава кожата. Цялата баня ухае на нея.




          Зелената "Sweet Vanilla" е също доста сладка. Тя е за онези от вас, които харесват аромата на ванилия. На шушулките и есенцията, която ползваме в сладкишите. В бутилчето има тройна доза от тази съставка, която я прави отново изключително наситена. Сякаш сте прекалили с нея. За любителите на лепнещосладките вкусове е. Няма подправки тук. Аз лично бих я разредила малко, понеже не обичам толкова много ванилия, но в крайна сметка се усеща само в банята и се понася.



        Опаковките са по 250 мл и струват 2,49 лв. Струва си да се пробват на тази цена.
        В по-високи шишенца, отново в същия размер и цена от 2,99 лв има още 2 аромата: слива и ванилия Reindeer,

          както и ябълка с канела Santa Claus.






        От пяните в големите туби по 500 мл (4,90 лв), които се предлагат в редовния асортимент, зимните аромати са 3 - сладък божур и сочен нар, портокал и шоколад, сладки бадеми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар