неделя, 26 февруари 2017 г.

Loreal Elseve Arginine Resist x3 Double Elixir

     Не веднъж съм казвала за проблемите с косата ми и това, че съм много капризна откъм продукти за след баня. Гъста е и често не мога да видя резултат от серуми, маски, терапии или масла. Затова и подобни леки двуфазни спрейчета изобщо не ги поглеждам. Имам приятелка обаче, която пробва почти всичко на Garnier и Loreal и често ме затрупва с мазила за проба. Това беше и причината да намери място в козметичния ми шкаф двуфазният балсам на Loreal от серията Arginine Resist x3.


      Разтръсквате преди пръскане, за да се смесят двете формули. На мен са ми нужни около 6-7 помпички, може и малко повече. След което изсушавам с обла четка.


      Не ми утежнява косата и не се омазнява по-бързо. Прави я мека, жива, хидратирана, лъскава и подхранена. Дори ми помага и с разресването, а при мен малко продукти работят в тази посока. И двете с приятелката ми забелязахме обаче, че ако нанасяме и някакъв друг финиш продукт, напр. олио върху краищата, действието на двуфазния балсам се губи и най-добър като се ползва самостоятелно. Нейната коса е малко по-тънка от моята, но се отразява по същия начин.


     Аромата му също е доста приятен. Ухае на плодчета и нещо свежо, зелено.

 

      Не очаквах че ще видя подобен ефект и точно от такъв лек продукт, но съм приятно изненадана. Ако косата ви също е и по-тънка, мисля че би ви се отразил добре. Икономичен е и ще стигне за доста време, така че за цената си от около 7 лв е страхотно попадение.

2 коментара:

  1. Веднага си го слагам в списъка с бъдещи покупки, въпреки че не съм голям фен на продуктите за коса на Лореал.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз въобще не ги долюбвам Лореал, но този продукт не е лош и върши добра работа. :)

      Изтриване