петък, 10 февруари 2017 г.

The Body Shop Spiced Apple Body Lotion and Hand Cream

        Spiced Apple вероятно ви напомня на една стара лимитка на The Body Shop - Glazed Apple. Ако сте я обожавали и очаквате подобен аромат, пропуснете я. Не че тазгодишната лимитка не е хубава, но е доста различна и по-сладка в сравнение със свежавата зелена ябълка. Подправковата ухае по абсолютно същия начин, 99 % като лосиона на Velnea Cinammon Apple.


         В първите минути усещам сладки и сочни червени ябълки, поръсени с много малко канела за щипка пикантност. Вкусен и празничен е аромата. До 10 минути обаче става по-лек и се долавят тънки резенчета тръпчива зелена ябълка. Задържа се около час.
          Текстурата на лосиона е гъста и хидратираща, но попива за секунди и тук няма нужда да чакате, за да се облечете. Нещо, което с маслата им няма как да се случи.


        Има предпазител, което доказва че не е отварян и помпичката е супер удобна. Пуска толкова, колкото я натиснете. Лесен и приятен продукт за употреба, който е по-подходящ за топлите зимни месеци или есента. Ако имате нужда от по-дълготраен аромат и кожата ви е много суха, определено си вземете от маслата за тяло.



        Крема за ръце е отново в сладурска мини опаковка. Само да не се мачкаха така лесно, но се преживява. Супер удобен е за чантата. Консистенцията му е лека и попива също за секунди. Нещо подобно е на лосионите на Балеа. Оставя кожата мека и нежна на допир.


Ухае на свежи зелени ябълки с щипка канела. Аромата му според мен не е толкова сладък като на лосиона. 

     С удоволствие ще си изразходвам и двата продукта, но вече съм нетърпелива за следващите лимитки. :)
      Продуктите можете да закупите и от България от сайта mybodystore.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар