неделя, 23 април 2017 г.

Красиви за 10 минути

      За поредна година дрогерии dm организират beauty academy, а аз за първа имам чест да се включа в кампанията им. По време dm beauty academy 2017 и в периода между 20.04-03.05, можете да закупите подбрани продукти декоративна козметика на топ марки с 30 % намаление. Аз обаче днес няма да ви представям такива, а ще ви покажа моят бърз ежедневен грим за 10 минути. От dm ми изпратиха кутия с продукти и отправиха към мен малко предизвикателство. Отправям го и към вас, можете ли да се справите за няколко минути? Споделете ми кой е вашият грим за пролетта, постигнат с минимум усилия. Вдъхновява ли ви този сезон?



      А ето и моето предложение. Бъдете естествено красиви, това е най-важното. Радвайте се на всичко зелено и цветно около вас. Попивайте аромата на разцъфналите дръвчета и се разхождайте дълго из природата. Насладата от хубавото време трае кратко тази година, не я изпускайте.



        Пролетта е любимото ми време от годината. Изпълва ме с мечти, нови желания, стремежи и възможности. Вдъхновяват ме разцъфтелите дръвчета, свежите цветя и топлите слънчеви лъчи.






      За дните, в които искате да се насладите максимално на този кратък сезон и не ви се отделя много за външния вид, бъдете нежни и свежи.



       Нужни са ви 10 минутки за лек грим, идеален за това време от годината. Аз обичам да съм бърза и да се радвам на топлия въздух. Не пропускам да хидратирам кожата на лицето си и да нанасям слънцезащитен крем. Изравнявам тена с лек фон дьо тен, фиксирам с пудра и скривам с озаряващ коректор тъмните кръгове. Използвам бронзираща пудра за затопляне и руж в бонбонен или прасковен нюанс. А очите си подчертавам с блестящ молив в земен цвят и слой спирала. За устните разчитам на бледи розови или коралови нюанси, които са в тон с цъфналите дръвчета. Обличам ефирна рокля и най-удобните пантофки, и съм готова за дълги разходки.




       Споделете ми вашите хитрини за красив и естествен завършек за тези месеци от годината.





        Снимайте несесера си и можете да спечелите една от цели 50 кутии с грим продукти. Повече за играта, ще откриете на страницата на dm.

2 коментара: