неделя, 21 май 2017 г.

Avon Foot Works Overnight massage cream lavender

       Изминалата зима беше първата за мен, в която обърнах толкова внимание на стъпалата си и ползвах почти ежедневно кремове за омекотяването им. Носенето на ботуши няколко месеца, определено оказа влияние и ми се появяваха често сухи и груби участъци. А аз не обичам да усещам такава кожа по никоя част от тялото си и всяка вечер нанасях хидратиращ крем. Затова  и в момента продължавам да ползвам лосиони и кремове, защото вече е сезона на отворените обувки и никоя жена не би искала да прави лошо впечатление.
        Днес ще ви разкажа за действието и приятната формула на тази нощна маска (терапия) за стъпала на Avon beautiful Comforting Overnight massage cream с лавандула.


       Ухае на лавандула и нещо кремообразно цветно, без спиртен и остър намек какъвто е присъщ за лавандулата по принцип. Много мек и нежен аромат, изключително приятен за вечерен масаж. Отпуска сетивата и не се разнася около вас, за да ви дразни преди лягане.


        Текстурата е пухкава, лека и под формата на меко масло, но при допир наподобява лосион. Разнася се без да оставя бели следи и абсорбира бързо (за секунди), като оставя фин защитен слой. Не лепне и не мазнее като някои масла и вазелини. Дори и за нежната кожа на ръцете е подходяща.


         В началото, когато започнах да ползвам този продукт, си въобразявах че е като водичка и известно време не посягах към него. В края на зимата го отворих и разбрах колко грешно съм преценила. Въпреки тази текстура, на пръв поглед лека, маската се оказа страхотна и прави стъпалата ми меки, гладки и приятно хидратирани. Дори напоследък се събуждам с мокри ходила, но при отмиване с вода, нямате никакъв проблем.


         Цената на маската е около 5-6 лв при намаление, в момента е дори на 2,99, а количеството от 150 мл ще ви стигне за доста дълго време (поне 5-6 месеца). Въпреки предстоящите топли месеци, мисля да продължа да я нанасям, защото се отразява чудесно на моите стъпала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар