четвъртък, 22 юни 2017 г.

Nivea Double effect Eye Make-up Remover

        Последната година през ръцете ми минаха доста демакианти. Все пак знаете, че аз съм човек който обича грима и почти ежедневно нося. Затова и често опитвам на различни марки и под различни форми. Не съм особен фен на двуфазните формули, но по стечение на обстоятелствата това е третият такъв продукт за първата половина от 2017-та и засега води класацията. Става въпрос за двуфазният лосион за очен грим с метличина на Nivea. Много благодаря на ДМ, които ми го предоставиха в бюти кутията за пролетното предизвикателство. Определено ще го имам предвид като напреднат годинките. За момента се придържам към гелове и мицеларни води, но въпреки това лосиона ме изненада приятно.


         Повечето подобни лосиони са в по-малки опаковки, както в случая 125 мл, защото обикновено са икономични и предназначени само за очите. Смятам че е добро решение това, за да не тежат в багажа ви при пътуване. И дозатора им е малка дупчица, която при леко тръскане изкарва по малко продукт, така че трудно би направил поразии. Освен ако не попаднете на някоя кофти и дефектна капачка разбира се.


         Има лек и ненатрапчив аромат, който не дразни. Разклаща се хубаво и се напоява памучен тампон, с който нанасяте на окото. Аз задържам около 15 сек. и след това с въртеливи движения леко разтривам. Определено сваля идея по-бързо от мицеларна вода, по-нежен е и не изсушава. Няма никакво лютене или какъвто и да било друг дискомфорт. Нито мазно и лепкаво усещане. При пълен грим, на мен са ми нужни по 1 тампон за всяко око и трети за премахване остатъците.


        Със същото количество и мицеларната вода успява да свали сенки, очна линия и спирала, затова за мен тези демакианти не са мъст хев. Наистина са много добри за много суха и чувствителна кожа, но аз съм свикнала да ползвам един продукт за цялото лице. А каквото и да си говорим - играчка е един за очите, втори за лицето и последна стъпка гел.


         Общо взето, много добър демакиатор за очен грим, който не предизвиква никакъв дискомфорт и успешно почиства грима с 3 тампона (не съм го пробвала с водоустойчив), но не е по-силен от хубава мицеларна вода и поради тази причина за мен не може да я измести. Ако вие имате свръхсуха или чувствителна околоочна зона, харесвате по-нежните формули, лосиона ще ви допадне. Цената му е 6-7 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар