понеделник, 9 октомври 2017 г.

Jessica Phenom Embellished

     Когато температурите паднат стремглаво и се увием в топли шалове, обуем топлите обувки и се сгушим у дома с чаша чай в ръце, значи есента е дошла. А жълтия килим по улиците, ни разкрива красотата й. Хладна, но и уютна е. С дълбоки, наситени и топли цветове изпълнена. Носи носталгия за отминалото лято, което не искахме да пускаме. Но ще дойде отново, а сега нека се наслаждаваме на вкусните ябълки, ароматната тиква с мед и орехи.
       В унисон с тази картина и за едно ново начало, реших да променя формата на маникюра си. Смятам че този цвят много му отива и поне за кратко ще му се порадвам.       Embellished е много тъмнокафяво (дори бих казала черен шоколад) с винен подтон и едри шимър частички в бордо и червеникаво медни оттенъци. Намирам го за близък със Zoya Jem & Valerie. Ако харесвате и OPI Every month is Oktoberfest, ще се влюбите.


        Заради шимъра е по-рядък, но покрива перфектно на 2 слоя. Няма нужда от трети.


        След като изсъхне напълно, нанесете топ лак с плътна текстура за дълбочина и стъклен ефект. Така ще изпъкне още повече шимъра му.       Желая ви усмихната, топла и много ароматна есен!

Няма коментари:

Публикуване на коментар