събота, 13 януари 2018 г.

Avon Mark Big & Style Volume Mascara

         Не бях от експериментаторите със спирали доскоро, но последните 2 години получих няколко за обем и трябваше да ги пробвам. Принципно харесвам силиконовите четки и ме беше страх да купувам с други, но да си призная има доста добри попадения сред тях. Сигурно чак сега съм открила топлата вода, обаче когато съм доволна от някой продукт и не ми се рискува. Avon-ски спирали съм ползвала 3-4 и не бях очарована. Затова и бях приготвила Mark Big & Style Volume за подарък тази Коледа. Нещо ме бутна и си казах "ще я отворя и сложа веднъж, сигурно няма да е моята". Но тя толкова ми хареса, че веднага реших да си я оставя.


         Четката й за мен е от класическите и както виждате на места полепва повече туш, който е хубаво да махнете, за да не ви се струпа на миглите и да се чудите как да разпределите. Не се цапам обаче, защото не изважда прекалено много като цяло и туша е с идеалната гъстота. Прилича на крем, което го прави да изглежда естествено и да не тежи.




        Без да очаквам нещо, спиралата ми даде всичко от което имам нужда и търся. Извива, удължава, разделя и придава лек обем. Не се размазва или рони, сваля се лесно с гел и след това с мицеларна вода. Кой с каквото си сваля стандартно грима на очите.




         Ползвам я трета седмица и съм изненадана, че беше перфектна още с отварянето. Не е от онези, на които има трябват 10 дни, за да се разработят. Ако имате среднодълги естествени мигли или имате нужда от леко подчертаване, мисля че би ви паснала. Цената е около 10 лв при намаление.


     * Продукта ми е предоставен от марката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар