неделя, 25 март 2018 г.

Maybelline Forever Strong 250 Purple Storm

       Днес официално откривам носенето на по-нежни, пастелни и свежи пролетни цветове в маникюра. Нищо че времето навън още се сърди, зимата е към края си и скоро ще приберем дебелите пуловери. Предстоят слънчеви дни, пълни с много усмивки и цветя. А ако и ние се погрижим за настроението, ежедневието ни става по-леко и приятно.


           След ментата и тюркоаза, а може би и червеното, лилавото е другият ми любим цвят. Харесвам го във всяка тоналност, и финиш. Нося кремове, шимъри и пясъци. Глитъри като се замисля нямам.
 

          Purple Storm имам от няколко години и съм го слагала, но търсачката не ми го показа и реших, че днес е време да ви го покажа. Спокоен и умерен е, не се натрапва и би подхождал на синьо, ментово, сиво, бяло, дори кафяво. Определено смятам че се вписва и в тенденцията за 2018-та. Знаете че института Пантон избра виолетовото за цвят на тази година. Но да си призная не всеки би се осмелил да го носи. Затова можете да потърсите нещо по-пепеляво и "убито", което да си отива с повече от дрехите в гардероба ви.


            Не зная дали изобщо тази серия на Мейбълин я има по магазините в момента, но в дрогериите избора е огромен и ще си намерите такъв или подобен лилав нюанс. Флормар и Голдън Роуз са най-бюджетни и с прилично качество, така че гледайте към тях. :)


           Нанесох 2 слоя, с които покри напълно. Текстурата му е по-рядка, изглежда воднист и въпреки това не прозира. От месеци не бях слагала водни стикери, мързела ме беше обзел. Днес обаче имах настроение и време, затова извадих несесера с колекцията ми от Born pretty store. В момента са намалени на 0,99 цента. Ползвах само за 1 нокът, най-широката и дълга част, която разразях по хоризонтал и така ми стигна перфектно за двата безименни пръста. Няма празно място от двете страни и изглежда като рисувана картинката.


            Появиха се от досадните балони. Може би съм нанесла дебел първи слой, но с топ лака ги скрих веднага. Така и лака изсъхна по-бързо.
          Да спомена и за SNB quick dry Top Coat, който малко ме разочарова. Вече няколко пъти го ползвам и имах високи очаквания предвид отзивите за марката. За съжаление не ги оправда. Мирише гадно, трябва да нанесете плътен слой и да внимавате при покриването на връхчетата, за да няма голи места и да се отдръпне. Относно последното също - не поставяйте в основата на плочката само върху цветния лак, а се старайте да има и над него. В противен случай се отдръпва и е като Сеш.

 
           Плътен е иначе, хубав блясък има и въпреки това не е най-доброто. За съхненето също има какво да се желае. Ще го изразходя, но не бих повторила. На 2 пръста вече имам лъснали връхчета, а само измих зелената салата с краставицата за вечеря. Та не при всички марки и формули работи. Имайте го впредвид.


Няма коментари:

Публикуване на коментар