понеделник, 19 март 2018 г.

Moda Effect Nail polish 05

            Бюджетните марки ме изненадват с всеки изминал ден. Както при декоративната козметика за лице, така и при продуктите за маникюр се намират големи попадения. Така е и с този лак на турската марка Moda. Преди беше известна с матовите си, но изчезнаха от магазините и ако трябва да съм честна не съм срещала нищо от години. Този лак ми изпрати приятелката ми от Германия. Търсейки повече за серията Effect, попаднах на европейския им сайт и виждам че имат доста предложения. Но както и да е, днес ще ви покажа техен страхотен черен шимър, който малко ми напомни на China Glaze Jitterbug. Различни са и като финиш, и цвят, но може би заради сивия нюанс ги набедих за сходни.


         Стандартна четка и идея по-гъста формула има, но се нанесе без проблем. От лаковете, които не е хубаво да повтаряте на място, на което сте минали с четката вече е. Трябва да изчакате и изсъхване на първия слой, за да не го "свалите" в основата.


          При изсъхване не е матов, но няма и блясък като класическите лакове. Плътен слой топ е задължителен, ако искате частиците да се открояват. Правят го още по-ослепителен.


          За цял ден тракане по клавиатурата, не е мръднал. А знаете как дори леко оголените връхчета се забелязват при тъмните нюанси.


          Вероятно няма да го откриете по магазините у нас, но пък Catrice са пуснали същия цвят от ICONails Gel Lacquers - 53 Darkness Before Pleasure.


           С ужасно студеното и мрачно време днес, бях в унисон. Но лака ме извади от кофти настроението, защото е трепач!

Няма коментари:

Публикуване на коментар