вторник, 19 юни 2018 г.

Miss Sporty 320 nail polish

           Както знаете, обожавам синия цвят и имам немалко в колекцията си с лакове за нокти. Кралскосините обаче не са много - 2 пясъка и 2 крема, ако не ме лъже паметта. И това Miss Sporty 320 е едно от тях. Имам го от доста години, но предвид количествата, не е останало време да ви го покажа. Дано все още се и намира по рафтовете на марката, за да не ви зарибявам напразно.


          Четката му е от малко по-широките, затова се иска старание да не се опре до кожичките. Ако сте с тесни плочки, вероятно няма да ви бъде особено удобна. Консистенцията не е прекалено рядка, нанася се прилично и с леки усилия. Трябва да се внимава по колко има на четката, за да не става неравномерен. Ако не сте взели достатъчно, на места прозира. Но за цената му от 3 лв, да кажем че става. Има какво да се желае още, предвид разнообразието на пазара в момента.




          При мен трайността не е голяма, издържа около 2 дни и вече връхчетата са ожулени. Аз работя на компютър и с документи, което също се отразява и това не ме тревожи толкова. Самостоятелно мисля че не е ок да го чакате да съхне. Няма да стане за 5 минути, затова моето мнение е винаги с топ отгоре. Като цяло не ме е разочаровал, но и не ме впечатли. Започва и да се сгъстява, ако е отворен по-дълго време. Та, огледайте се за подобен цвят при Голдън Роуз, Флормар и Есенс например.


           За Zoya Ali съм говорила много и не искам да се повтарям. Това ми е най-използвания неон заедно с 3 на Models Own. Страхотна текстура, трайност, нюанс който се мени постоянно на дневна или изкуствена светлина и покритие за такъв финиш. Факта че почти съм го презполовила, трябва да Ви говори достатъчно. Жалко, че новите партиди от 2 год. насам, са с леко променен цвят и вече е по-коралов.



           И няколко думи за стикерите, които всъщност са ми нови. Не бях поръчвала/получавала скоро. Борн Прити ми писаха отново и реших да си избера, т.к. това ще ме накара да започна да си ползвам целия натрупан шкаф. Пожелах си тези страхотни в синьолилавата гама с еднорози, морски фигурки, абстрактни рисунки, луни.... много са красиви и не съжалявам. Затова и посрещнах новата седмица с маникюр на морска тематика, която крещи лято. Много са фини и за броени секунди след потапяне във вода, се отстраняват от картончето.



            Всъщност това ми е втори маникюр със стикерите. Първо използвах еднорози и още един прекрасен ярък коралов крем, а именно Ados 548. На снимките е поредния такъв нюанс, но на живо е страхотен! Тази марка не съм виждала от години, а лака е попадение. И като нанасяне, и цвят, и трайност.... жалко. Но пък ще намерите подобен.





             Доскоро не бях толкова запленена от еднорозите, но след целия фурор покрай тях, не останах безразлична. Е, манията ми не е като с ментовото и въпреки това - имам си палитрата на Too Faced. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар