събота, 28 юли 2018 г.

Milk_shake Incredible Milk 12 effects

             Страстта ми към финиш продуктите за коса и опитването на нови продукти, се зароди през последните 3-4 години. Исках да пробвам всичко що е обсъждано по блогове и форуми. Та малко по малко се сдобих с желаните олиа, маски с няколко ефекта и балсами. Последното и доста искано от мен, беше Incredible milk 12 effects на Milk_shake. Що бях слушала за това мляко и сметаната, представа си нямате. Където видех отзив, по 2 пъти се връщах да чета. Виждам безплатна доставка на марката през есента в arlen.bg и вече си казах край, мое е! Речено - сторено, млякото с пристрастяващ аромат кацна на етажерката.


             Пристигна в кутия с описание какво е действието му, стикер на български и състава. От сайта ми бяха сложили и саше на шампоана, който се оказа буквално като прясно мляко. Толкова рядък и течен. Дори и цяла бутилка да бях получила, едва ли ще повторя. Без сулфати е и затова почти никаква пяна не прави. Съответно ви трябва огромно количество за добро почистване. Губи се между ръцете.



             Аромата му е страхотен, за онези от вас които обичат ванилия. Ухае силно на сметанов сладолед с топинг карамел, но не се задържа много след изсушаване и не се усеща като парфюм.


              В началото го ползвах като пръскам директно по дължините и след това разтривам с ръце, ако има нужда. По-късно видях, че трябва да се взема в дланите от продукта и да се нанася. За моята гъста коса, са необходими поне 5-6 помпички. Иначе не се усеща. Дори 8 е минималната доза, с която получавам добър резултат.


            За по-лесното разресване при мен може да се каже че определено помага, но се уверих, че много зависи и от шампоана. Ако той премива косата, в краищата тя остава суха и на втория ден има възелчета на места. За възстановяването не мога да кажа дали работи, но определено не ми цъфти косата повече и след 3 месеца нямам супер изтощени и нацъфтели краища.
 

        Освен като разплитащ продукт, положително влияние има и върху блясъка. Не очаквайте заслепяващи резултати, но определено има полза. При нанасянето на 8-10 помпички усещам и много по-хидратирана косата си. Мека и жизнена е, не губи от обема почти и не се омазнява по-бързо от нормалното. Дори бих казала, че придава плътност и обем.


        Както вече споменах, действието на продукта се "разкрива", когато разнесете по дължините с длани и разрешете с четка, за да се обвие всеки кичур. Така и сушенето става приятно, не се скубя и четката минава с лекота. Стига да сте ползвали правилния шампоан преди това, млякото може да ви бъде голям помощник. Не знам дали ще повторя, но се радвам че върху разплитането действа и защитава от топлата струя на сешоара. До боядисване не съм стигнала все още, но омбрето ми от преди почти 14 месеца, си е все така хубаво и много естествено.


         Цената му е 29 лв. Можете да откриете в салоните, арлен, златна рибка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар