неделя, 30 декември 2018 г.

Bioten shower creams

             Тази година Bioten прибавиха нещо ново в портфолиото си и това са душ кремовете с 85 % натурални съставки и балансирано pH. Можете да избирате от 5 аромата, които са с нежни, енергизиращи или топли нотки. Има за всеки вкус по нещо, а формулата е мека към кожата и обвива сякаш във воал. Сега за зимата и студа, са чудесни!


               Ще започна с Vanilla & Lemon, защото ме спечели от първия миг.
               Ухае на серията Захарна целувка на Balea и е абсолютен разкош. На пухкави мъфини с аромат на ванилия и лимонена захар. Хем свеж, хем сладък и да си вземеш душ с този вкусен аромат, е истинско удоволствие.


                 Енергизиращия Cranberry & Passion fruit пък ухае на вкусните червени зимни плодчета, които са сочни и леко сладки, а маракуята ги допълва отлично с тропическите си тръпчиви нотки. Напонмя на цитруси и е страхотен за зимните дни, за коледно настроение. Кой не обича аромата на червени боровинки през декември?


             За феновете на шоколада и ядките също са помислили. Душ крема с какао и макадамия има вкус на влажен какаов блат с ром и натрошени ядки. Има силноизявен аромат на ром, но не е  твърде сладък. Правих един какаов сладкиш преди време с 2 черни шоколада в тестото и есенция ром, е на абсолютно същото има вкус. Не мога да кажа че макадамията се усеща, но има лек привкус на някакви ядки.


       Този душ крем не е за всеки, особено ако не харесвате ром и по-силните миризми. Зимен е и сгряващ.


        Душ крема с екстракт от памук има много натурален и чист аромат. На току що сменени и изпрани чаршафи, на къпано бебе и мекота ухае. Наистина има много хубав мирис на памук и бих го определила като неутрален, който би бил чудесен за всеки сезон и член от семейството.


         Особено през пролетта и зимата, носи страхотно чувство сутрин след душ. А през лятото би ви освежил.

          За почитателите на парфюмните ухания с чувствени, препращащи към Ориента нотки, силно препоръчвам Iris & Precious oils. Ако сте подушвали душ млякото на Palmolive Irresistible Softness с черна орхидея, е този ухае по абсолютно същия начин. Лилавите цветове от ириса в комбинация с масла, доставя несравнимо усещане под душа през студените месеци. Не е натрапчив, сякаш се долавят свежи цитрусови нотки.


         Като цяло съм доста впечатлена от тези душ кремове. Ароматите са наситени и бих казала луксозни дори, формулата е мека и гъста, не изсушават кожата и са супер достъпни като цена. Редовнат е между 3,50 и 4 лв, а при намаление падат и под 3 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар