понеделник, 27 април 2020 г.

Nivea Fresh Blends Shower gel

            Nivea отново ни зарадваха с нов продукт за под душа и новината идва точно преди да са настъпили горещините. А тогава ще имаме нужда от нещо освежаващо, повече от всеки друг сезон. За да се потопим в свежест и тропически аромати!


            Fresh Blends са с 90 % съставки от естествен произход, 98 % биоразградима формула и 100 % рециклируема опаковка. Звучи готино, нали? Хем с готини аромати и цветни, хем с грижа към планетата и на достъпна цена.


              Серията съдържа 3 аромата и всички са супер яки. Ухаят наистина на пресни и вкусни плодове. Съдържат плодови екстракти и растително мляко. Носят наслада на кожата и сетивата, грижат се за доброто ни настроение и природата.


               Изпращат те на тропически остров с много палми, сочни и сладки плодове, слънце и лазурни води. Особено този, който си избрах аз и ще ви покажа днес - Watermelon mint Coconut milk. Формулата с грижовно кокосово мляко и натурален екстракт от диня и мента ще накара кожата ти да се чувства свежа и здрава всеки път, когато излезеш от банята.


                И да, чувстваш се свеж, зареден и щастлив след душ. Направил си нещо хубаво за себе си и не си нарушил хармонията на земята! Аромата му е нещо разкошно, без да преувеличавам! Фен съм на тропиците и съм помирисвала доста, но този душ гел ухае на безалкохолен коктейл с кокосово мляко, с резени диня и е като летен дъжд. Ментовите листенца пък добавят още повече екзотика без да напомня на мохито. Събаря умората след дълъг ден и ти доставя наслада сутрин. За едно прекрасно начало или завършек! Няма химически привкус или пък сладост. Не си спомням кога и дали обонянието ми е усещало по-божествен аромат на кокос и диня. Комбинацията е фантазия!


                 Останалите два аромата също са много добри! Розовия Raspberry Blueberry Almond Milk ухае на сладки и сочни горски плодове, берита и на кремообразно бадемово мляко. Ако обичате червените плодчета и сладките пудинги, този е за вас. Като кремче за вкусна детска торта. Сладко, ароматно и весело! Варианта с кайсия, манго и оризово мляко е веган формула, така че и за тази група от Вас са помислили. Ако не ползвате козметика със съставки от животински произход, не сте пренебрегнати. Той също ухае чудно! Сочно, тропическо и много лятно. Мангото и кайсията се допълват от оризовото мляко, което отнема леко от сладостта и балансира. Като цяло и трите душ гела, са прекрасни и бих ползвала с удоволствие. Но свеж като роса, е именно кокосовия с диня. Влюбих се в него от първо помирисване!

                  Пенят се нормално с гелообразната си консистенция без да правят много обилна и пухкава пяна. Ефирна и мека е. Не премиват и изсушават кожата. Оставят я гладка и чиста, с нежно ухание на току що изкъпано бебе. Да, готиния тропически мирис не се запазва, но и малко са душ геловете с подобни характеристики. Затова не мисля че е минус. А и формулата е деликатна, което го оправдава.


                 За да предотвратим неприятната миризма през горещите дни и да се предпазим от изпотяване, на помощ идват и новите део спрейове Fresh Anti-perspirant. От тях си купих отново с кокос и той се оказа не по-малко готин. С екстракт от кокос, портокал и бяла роза е. Ухае много, много свежо и няма онзи химически намек или пък цитрусов привкус.


                  Не е пудрен и сладък, а като потопени розови листенца и резени портокал в кокосова вода. Аромата в същото време се запазва и го усещам около 2 часа. А след напръскване се обличам почти веднага. Предпазват очудващо, въпреки че аз се потя повечко. Когато се покачат температурите, вероятно няма да е толкова трайно и все пак много ме впечатлиха.

                  Дори с изкуствени материи и кожено яке, което предполага че е възможно да има неприятен мирис - не се появява! Не съм забелязала и следи по блузите си досега, така че давам два палеца нагоре. Останалите два аромата са портокал и череша, които не бяха никак лоши. Fresh Orange е с цитрусов акцент и кайсия, а Cherry със сладки и вкусни червени плодове. Абе попадения са!


                  Цената на душ геловете в Кауфланд е 4,49 лв и део спрейовете по спомен бяха около 3 лв преди седмица. Има ги и в Лили, Била, Ремедиум напр. Заслужават си да се пробват, дори само заради красивите и толкова летни ухания! Вие вече сдобихте ли се с някой от тях и как ги намирате?

Няма коментари:

Публикуване на коментар