петък, 17 септември 2021 г.

Avon Senses Coconut milk & Raspberry Shower cream

             Обичате ли кокос? А малини? Ако и сладките аромати, типични за пухкав маслен крем с пресни плодове между пандишпанени блатове ви звучи примамливо, непременно трябва да подушите този душ крем от новата серия Moon Milk на Avon Senses. Не само изглежда, но и ухае чудесно. 


             Наситен малинов и млечен, сладък и вкусен е този душ крем. Много ми напомня на онези концентрирани сокове от детството, които трябваше да се разредят. Не в лошия смисъл обаче. Хем е вкусен и ти идва да грабнеш лъжичката, хем има лека тръпчивост и сочност от червените плодове. 


              Кремообразния му привкус е допълнен от малинов сироп - богат и ароматен. Представете си кокосов мус със сладко от малини и гарниран с още пресни. Наистина, автентичен и богат е тук акцента на този неустоим летен плод. Кокоса пък го допълва и в главата ми изниква някакво сорбе, дори бих казала малинова (негазирана) лимонада. Именно затова и след като излезна, аромата продължава да се усеща леко. 



                А текстурата е бих казала гелообразна с перлен цвят, прилича на душ геловете от Planet Spa. Интересното е, че при разнасяне по тялото се усеща мека и действително напомня крем с ефекта си. Пени се малко, но и аз не ползвам гъба и масажирам директно. Не оставя просто почистена кожата, а я омекотява и това се забелязва под душа. Гладка и обгрижена е. След подсушаване също нямам чуството на сухота и опъване. 


                 Цената от 3,30 лв за опаковката от 250 мл е без коментар и си струва да пробвате поне един от трите аромата (мляко и какао, метличина и овесено мляко). На мен много ми допада как ухае и ефекта му върху кожата. Другите два също не са никак лоши, особено с метличината.



Няма коментари:

Публикуване на коментар