неделя, 31 октомври 2021 г.

City Color COPPER Eyeshadow Palette

              Последната година, дори бих казала две, си купувам все бюджетни палитри за сенки. Може би и вие сте го забелязали от публикациите ми. Не че няма интересни и от по-високия клас. Излезнаха много на ABH, Natasha Denona, Pat Mc Grath, Huda Beauty, Charlotte Tilbury и Tarte, но вече не ми се инвестират големи суми да съм откровена и любовта ми към ароматите взе превес. Ето защо днес продължавам в този дух. Палитрата на City Color я имам от миналата есен и не съм спряла да ползвам, така че реших да ви я покажа. 


               Закупих я от дрогерии Gratis от Одрин при едно от последните ходения през есента и съвсем без очаквания. Бях разглеждала ревюта, защото я видях в месечна брошура, но тестери нямаше. Така че беше взета почти насляпо. Но какво да мисля си казах - тя беше намалена на 13 тл или да ви го обърна в бг левове 2,50 лв грубо. Ако не става, щях да я метна в коша без да ми е жал. Но тя пък се оказа попадение и дори в багажа не се е потрошила. Капака и той е проклето куче. Здрав като камък. :)


               Носих я с мен дори на морето и експлоатирах през цялото време. Защо ми стана любима ще питате? И толкова да ме впечатли, та да отредя място за нея тук. Има топли и розови цветове с неутрални за сгъвката в кафяво, каквито ползвам много напоследък. Намирам ги за универсални. Стават за всеки повод, сезон и тоалет. Голям фен станах на розовите нюанси с медни и цвят карамел! Е, в тази има от всички тях. Не са супер пигментирани, нито пък прекалено бледи или ронливи. За парите си изобщо няма да търся кусури. Мога да направя няколко визии. Чудесна е! Суотчовете са на гола кожа и на два слоя.


              От матовите има какво да се желае, но аз лесно работя с тях, просто напластявам идея повече и всичко е наред.



                   Нужна е база, за да изпъкнат и да се нанасят по-лесно, случва се да падне по някоя прашинка под окото. Но пък се преливат бързо и откъм трайност също не мога да се оплача. Събират се малко след часове, но не стават на петна и не се сливат три цвята в един. Не са ми дразнили очите и се свалят без проблем с всеки дегримьор.




                    Недостатък е състава. Парабенчета няколко и парафин не са сред предпочитаните, но за тези пари какво да иска човек? И ето я как изглежда сега, без никакво пазене.

 



                     Имат още няколко разцветки и за редовната си цена, пак бих купила. На нашия пазар не знам дали има аналог в дрогерията. Може би в китайските магазини. Миналият месец видях варианта SAFARI и ако не бях със сини очи, щях да си взема и нея. Спрях се заради преливащо чекмедже. В случай че имате път до Турция и се гримирате - влезте в gratis или пък Watsons и обърнете внимание на щандовете на Pastel също. Тази палитра ми е любима също!






               Бихте ли си купили подобна палитра и имате ли попадения от ниския клас?

1 коментар:

  1. Искрено ви благодаря! Радвам се, че поднасям полезна информация. Поздрави и на вас!

    ОтговорИзтриване