събота, 13 февруари 2021 г.

Trend it up Color Protect Lip Stylo 010

              Червилата под формата на молив и с тънък писец, не са често срещани. Обикновено  луксозните марки пускат в лимитирани колекции понякога, но да си признаем не са най-удобните. Не винаги са от материал, за който лесно се намира острилка или пък заради формулата, която не позволява носене в чанта. Но без да искам, се отбих на щанда на Trend it up, докато си избирах матовото червило на Catrice. Тогава се сетих за една серия, която Зорница от agleu хвали, та в крайна сметка се сдобих с това моливче.

               Както и при Demi matt, тук също виждате 2 големи стикера, които се наложи да оставя и просто с макетно ножче да прережа. Нямаше как иначе да отворя червилото. В противен случай щеше да изглежда кофти цялата гилза. Като си затворим очите за тези подробности, продукта се оказа доста приличен.

               Ухае много нежно и приятно на ванилови бисквитки, така че не дразни. Освен това аромата спира да се усеща след минута, което е голям плюс. А цената от 5-6 лв е без коментар. Количеството е 1,3 гр.

               Текстурата на Color Protect Lip Stylo е по-твърда и суха от обичайното. Дори се нанася с лек натиск и трябва да се извади малко от писеца. Ако имате белещи се и проблемни устни, е добре да ги ексфолиирате или просто да изберете друго червило за деня. Нямам спомен да съм ползвала досега такава формула, за да направя сравнение. Въпреки че не е кремообразна и да се плъзга с лекота, не е трудно или неприятно боравенето с нея. Усеща се съвсем деликатно лепкане в първите секунди, но щом "залепне" става толкова ефирна и комфортна, че почти не се усеща. Не можете да разнесете с устни и веднъж щом го сложите, трябва да изтриете и подновите изцяло или просто да попълните "изяденото". Не засъхва като течните обаче и при пипане се трансферира, но пък стои изключително естествено. Дори в центъра, където по принцип редовно имам стърчащи кожички, не акцентира.


                   Трайността му е прилична и ако не се консумират много мазни храни, спокойно издържа поне 4 часа. Започва да се изтрива сравнително равномерно и при мен с едно подновяване, може да издържи работния ден.


                   Разнообразието от цветове е малко, но пък на пазара има толкова много марки и текстури, че не бих го отнесла като минус. Доволна съм от нюда, който си избрах и ще го ползвам с удоволствие.  



Няма коментари:

Публикуване на коментар