понеделник, 17 юни 2013 г.

Грима от конкурса Бъди грим-звездата (превъплъщение Моника Белучи)

     Най-сетне успях да намеря време и да пусна публикация за участието ми в първия кръг в конкурса от блога на Светлана "Бъди грим-звездата" - звездно превъплъщение "Бъдете Моника Белучи"
http://svetlanabeauty.blogspot.com/2013/06/blog-post_6.html

     Ако някой се интересува ще напиша продуктите, които използвах, но мисля че грима не е труден и всеки може да го постигне с налични тъмнокафеви сенки, молив, бежово-карамелено червило + глос за блясък, малко руж и спирала. Първата снимка е на визията, която избрах да интерпретирам.


Ето и какво успях да сътворя аз :))

  Втората звезда, която Светлана избра за превъплъщение е Lana Del Rey, но за съжаление аз не успях да се избера нейна визия/грим и няма да продължа да участвам. Вярвам, че останалите момичета са се справили блестящо и ще почерпя вдъхновение от тях за по-нататъшни изяви. :) 
* лак - OPI Done out in deco

6 коментара:

 1. много си нежна, малка и мила, нямаш фаталността на МБ, но това идва и с възрастта - след 10 години не се знае ... :-)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Излъчването няма как да го докарам, само за грима се опитах :))

   Изтриване
 2. Eдва ли възрастта може да има някакво значение, камо ли да бъде подпомагащ фактор за красотата:))))
  Но Ивчето просто си е родена красавица. И аз лично мисля, че тя се справи чудесно и че хвана и излъчването на Моника Белучи, затова и бе на корицата ми в публикацията ми за конкурса.

  Поздрави и Усмивки

  Светлана


  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. изобщо не си ме разбрала - не става дума за красота, а за зрелост, която Ивчето няма и не е редно да има на тези години, и каквато МБ притежава в огромни дози и която придава съвсем друг вид сексапил и излъчване на една жена; с което не искам да обидя Ивчето /или пък МБ/ по някакъв начин - тя си знае, че съм и почитател ♥
   изразявам само личното си мнение, не омаловажавам ничия красота и в спор не желая да влизам

   Изтриване
 3. Ивче, чудесна трансформация! Яд ме е, че не се включи за Лана. И между другото, много ти отиват очила!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Али. Не се включих, понеже не успях да си харесам визия. :(

   Изтриване