четвъртък, 4 юли 2013 г.

OPI Solitaire

    Тази година OPI въведе пясъчните лакове и всички полудяха по тях. Мен също не ме подмина "вълната". Сдобих се с над 20 броя такива на няколко марки (China Glaze, Perfect, Golden Rose, Kiko) и мисля лятото да си изкарам с тях, защото в жегите от обикновени лакове ми се появяват балони. На тези не им трябва топ, за да се ефектни и това много ме радва. Преди малко се лакирах с един от последните придобити от лятната колекция на OPI (the Bond Birls Liquid Sand) Solitaire. Цвета е бял със сребърни частици. Много красив безспорно, но може би ако основата беше млечно бяло, а не перлено-седефена щеше да ми е харесва още повече. Покри на 2 слоя, макар и малка, четката ми беше удобна.
   Аз взех сета минита с 4 от общо 6 цвята от колекцията, но с приятелка си поръчахме останалите 2 големи и си ги разделихме (синия - Tiffany Case и златния - Honey Rider).


      Цената на минитата в България е 40 лв (4 лака по 3,75 мл), а аз поръчах от нета (от САЩ) за 25 лв. Докато не съм забравила да кажа, че има бюджетно копие на Jinx - Golden Rose Holiday 53. Аз имам и втория, но все още не съм ги сравнявала. Обещавам скоро да го направя.






  А на Вас допадат ли Ви пясъчните лакове, имате ли от тях и ако да - кои цветове са ви любими?

4 коментара:

  1. Определено този белият е много красив и ми е любим, но още не съм пробвала Киковците, които получих днес, 641 и 642. Много ми хареса зеленото Кико,което беше показала също. А Jinx ми е свръх оранжев. А от любимите ти Зои нямаш ли пясъче?
    Peperuda333

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имам разбира се - Solange. :)
      Пепи ми вкара мухата и за Liberty, та може би ще я взема. Пробвах също и Miranda, Destiny.... не са мои цветове обаче. Бях ги показала във форума, сигурно са пропуснала.
      http://ivchencetordv.snimka.bg/other/zoya-stunning-amp-irresistible.751504.all

      Изтриване
    2. Иве, много хубаво ти седи Солитарето! Взимай Liberty, страхотна е! Как само блести това "дълбоко" синьооо <3 . При свалянето малко цапа ( дори и с метода с фолиото), но след един душ всичко пада.

      Изтриване
    3. Благодаря, Кате. Ще я взимам май, но цапането не ме притеснява. Аз задържам памука минутка и така пада лесно. Пък и се изцапам малко, като си измия ръцете ще се оправи. :)

      Изтриване