понеделник, 30 септември 2013 г.

Последни козметични придобивки за септември

    Днес пристигнаха някои козметични нещица и с това приключвам за месеца. Доста неща взех и се надявам малко да се поспра, че вече мястото не ми стига. :(


    Ето и подробно за всеки един от продуктите:

- Golden Rose Rich Color No. 17 & No. 19 - нямам нито 1 лак от тази серия, понеже се дърпам от покупки последните месеци, но тези са ми подарък от съфорумка и с удоволствие ще ги пробвам. Кораловият (17 номер) го взех за приятелка миналата зима и му се канех, но така и не му дойде реда. Ето, че сега ми се отдаде таз възможност. :)
- Catrice Illuminating Powder C01 "Masquerade Ball" - пудрата е от колекцията Urban Baroque 2011. С тези 2 ми стават 3 броя. Много я харесвам, не само изглежда, но има и доста сходен ефект за мен с метеоритите. Мирише на сладки, озарява и матира кожата приятно. Любима ми е. Едната ми е почти свършила, затова веднага щом ми се отдаде възможност си взех и тези.
- Avon Mega Impact "Cobalt" - един от дългожеланите продукти и след няколкомесечно търсене, го имам. Добре, че беше отново форума. Вече съм притежател на почти всички гел-моливи на марката (новото им име е Supershock), смело мога да заяви - страхотни са! Издържат цял ден и се свалят трудничко затова. Аз обаче съм с паднал клепач и ги обожавам. Този е в тъмносин цвят.
- Avon 24K Gold "Smokey Purple" - цвета е бледолилав металик, с интересен сив оттенък. За ежедневен грим е екстра. Все още не съм го пробвала, но имам кафевия от серията и се държи точно като Supershock. Мисля, че и този няма да ме разочарова. Гумичката не я ползвам, защото харесвам изчистените очни линии.
- Catrice Arabesque All Over Powder - страхотна блестяща пудра, подходяща за хайлайтър или цяло лице. Днес я получих и още не съм я тествала, но от пробата на ръка и в опаковката, ми изглежда много добра. Дано и на лице се представи така. :)
- Bourjois Liner Clubbing Couleur Vibrante "82 Black Fever" - течна очна линия, никога не съм имала такъв тип и понеже скоро се замислях да взема, ето че някой ми е прочел мислите и скоро ще имам възможност да пробвам. Отново ми е подарък от дамата, от която са и двата лака на Golden Rose.
- Loreal Shine Caresse 300 Juliet - течно червило или гланц за устни, който вече ви показах предните дни. В публикацията ще научите повече за него. :P
- Maybelline Diamond Glow "Coffee Drama" - все още нямам впечатления за тях, т.к. наскоро ги получих, но преди това тествах в Лили и ми се видяха с добра покривност, мазнички. С една база под тях и очна линия мисля, че би се получил добър ежедневен грим.
- Moda i-Shine No. 331 - преди години си бях купила 3 цвята от тази серия, но тогава изобщо не ми харесаха. Не успях да се справя с тях и сега по-късно след доста хвалби във форума, реших да взема все пак един цвят за проба. Отдавна исках подобно зелено и много не му мислих. Май ще са плътни, ако ги нанеса с мокра четка, но да видим.
- Loreal Color Infaillible "All night blue" - прекрасни тъмносини сенки, много подходящи за драматичен и вечерен грим. Не очаквах, че ще ми харесат и ще се справя с нанасянето им. Миналата седмица ги използвах обаче в грим, който ви показах и съм очарована. Струват около 15 лв и си заслужават. С минералната база на Артдеко ми издържаха цял ден. Силно пигментирани са и с малко количество се постига наситен цвят.

5 коментара:

  1. Честити придобивки :-Р

    ОтговорИзтриване
  2. Няма да останеш разочарована от 24 gold На ейвъна - имам и него и сивия вариант. Страхотни моливи са!
    ____________________________________________________________________
    http://bbrillliantt.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  3. Честити придобивки, очаквам ревюта на някои от тях, особено лакът за устни и сенките на Лореал.
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Вече имам ревюта и с двата продукта, можеш да ги разгледаш. )

      Изтриване