неделя, 29 септември 2013 г.

Oriflame Studio Artist Lipsticks

    От няколко дни съм луднала на тема тъмни и по-скоро лилави червила, гледам постоянно и търся леснооткриваеми. Снощи, обсъждайки с Тея едно GG на марката (от серията Jewels), се сетих за подобен цвят от Studio Artist. Имам техни мостри от месеци насам и половината не съм ги пробвала още, т.к. бяха тъмни и чаках подходящото време. Е, смятам че дойде. :)
   Уж тръгнах само да пробвам "Deep Plum", но за да покажа не мога да се пусна по червило и трябваше да се гримирам цялостно. Не се поколебах и грабнах четките веднага. Резултата е налице, но първо да ви напиша няколко думи за самото Deep Plum, както и за серията Studio Artist.... и ще ви ги покажа. :)



    Орифлейм казват:

      " Кремообразна текстура и стилен блясък! Сатенено гладка текстура в топли, утихнали цветове за прелъстително сочни устни. Кремообразната текстура хидратира устните и им доставя комфортна мекота, а те изглеждат наистина великолепно. Специалният заострен дизайн гарантира прецизно и лесно нанасяне. "


    * (снимала съм ги така, както са подредени в каталога - отляво надясно: Nude Suede, Pink Nude, Pure Berry, Smoke Red, True Coral, Hot Pink, Moroccan Pink, Deep Plum, Dark Berry, Chocolate Brown)

   Абсолютно съгласна съм с написаното като описание от Орифлейм. Вече имам True Coral от серията. Много харесах Hot Pink & Pink Nude, а днес и Deep Plum (който обаче се оказа в липса, тюх). С нетърпение ще чакам да се появят отново на нормална цена и да ги взема, особено последното!
   Искат напластяване за хубав цвят, но т.к. са много приятни, това въобще не е проблем. Мога цял ден да го правя. Имат лек аромат. Хидратират и са сравнително трайни за такъв завършек. При мен издържат около 2-3 часа. От типа на чъбитата да речем. Формулата им е като на стария SPA балсам в бяла квадратна опаковка, който за съжаление отдааавна няма и на негово място пуснаха нов, но той не е толкова хубав. Жалко, че фирмите спират най-качествените си продукти.



                  * след суочовете изтрих с мокра кърпичка, виждате че не успях напълно, което говори за трайността

    Имам стари снимки с 3 от цветовете, ето ги и тях:

- тук съм с "Pink Nude" (приятен розов нюд, отиващ на жени с бяла и среднобяла кожа според мен)


- това е "Nude Suede" (нюд, мисля че ще отива на много бяла кожа, аз съм среднобяла и мистои мъртвешко някак, не го харесах)



- "Hot Pink" (по розово е - малинено, но моите устни са тъмни и затова изглежда по-светло)
За справка гледайте суочовете на ръка - там цветовете са реални!



  - а ето и виновника за така внезапната публикация, която всъщност мислех да пусна още преди месеци "Deep Plum"(дълбок лилав цвят с винен подтон, страхотен за настоящия и следващ сезон)







    За мен червилата са сполучливи и си заслужават парите. Когато са намалени на 9,50-9,90 лв, си струва да се опитат. Особено тези от Вас, които не обичат плътните кремообразни и имат сухи устни, мисля че ще се влюбят!

3 коментара:

  1. Харесах няколко цвята, но ти караш всяко червило да изглежда привлекателно :-)
    Лилавото е убиец! ♥

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :P
      Ще го понося тези дни още. Поръчах си мостра и на Плъма от Джорданитата. :)

      Изтриване
    2. чакам снимки :-) :-) :-)

      Изтриване