понеделник, 30 септември 2013 г.

TAG: Предизвикателство

   Добро утро и успешна нова седмица!

   Преди 20 дни бях тагната от чаровната Руми от http://dreamsof-beauty.blogspot.com и днес най-сетне успявам да отговоря, за което и се извинявам. Няма да тагвам определени хора/блогове накрая, а ще призова, който иска да се включи и напрви ТАГ-а за удоволствие. ;)

  Направих си чай, обелих ябълка и започвам да отговарям :)

1. Следите ли все още списания в хартиен формат? Абонирани ли сте или ги купувате? Кои според вас си заслужават и кои не чак толкова?
Не, от години не купувам и не следя никакви списания и вестници. Не обичам да чета и обикновено само разлиствам. Затова и не хвърлям пари на вятъра. Преди 7-8 години всяка седмица вземах по няколко броя, но тогава нямах хобита като маникюр, козметика и парфюми.

2. Какво мислите за реплики на дизайнерски неща- дрехи, обувки, чанти, дори и гримове и разни джаджи като телефони например? Притежавате ли такива и бихте ли си купили?
Не всеки от нас има възможност да си позволи скъпи дрехи, обувки, гримове и за каквото още се сетите. Аз лично също не мога да купувам всичко, което ми хареса. Имам някои реплики и мисля, че след като са добре изработени и не евтинеят, няма никакъв проблем да ги нося. Рядко взимам такива неща, досега може би съм го правила броени пъти. Има много фирми, които предлагат достатъчно качествени стоки, затова се "обзавеждам" от тях. Няма смисъл от китайски имитации, освен ако наистина много не съм приритала за дадено нещо или не си заслужава наистина. Пък и понякога цените на репликите са по-високи от един наистина качествен продукт на определена марка.

3. Коя е марката за дрехи и обувки, от която пазарувате най-често? А коя би била тази марка, ако разполагахте с неограничени финанси?
Последните няколко месеца дрехи купувам от H&M - намирам интересни и на достъпни цени артикули, но като цяло купувам каквото ми хареса на всякакви марки. Не робувам на определена и нямам любима. А относно втория въпрос - след като разполагам, тогава мога да отговоря. ;)

4. Със съжаление ли казвате довиждане на лятото или чакате с нетърпение есента и зимата?
За съжаление искаме или неискаме идва и студеното. Днес напр. е дъждовно и изпитах някаква страшна носталгия към лятото. Много ми беше добре тогава, но ще се приспособя и към зимата. Може би, ако не беше се застудило така изведнъж, а постепенно щеше да ми е по-лесно.

5. С какво ще запомните тази година досега?
Нищо кой знае какво интересно не ми се случи сякаш, освен че започнах блога си и си купих най-сетне хубав телефон. :)

6. Къде бихте заминали утре сутрин за една седмица, ако ви се даде този избор сега?
ИСТАНБУЛ. От както бях в Мармарис преди 3 години, бих направила всичко, за да посетя красивия Истанбул. От снимки и разкази на познати, така съм се запалила, че ако имам възможност бих и живяла там дори. Обмислям следващата година да си направя една екскурзия, но не смея да правя по-сериозни планове, защото ми предстои и завършване на бакалавърска степен..


7. Имате ли друго хоби освен блога?
Да - красивия маникюр, грим и парфюми. Като всяка жена обичам дрехите, обувките, но не бих казала хоби на тях. Купувам в рамките на нормалното.

8. Каква беше първата ви работа?
Все още не съм работила.

9. Обичате ли да ходите на концерт? На какъв ходихте последно? А кой изпълнител ви се иска да видите на живо?
Обичам да ходя, но го правя много рядко. Нямам никакъв спомен кой беше последния.
Не съм мислила дали искам да видя на живо определен изпълнител. Може би не съм такава върла фенка, макар да слушам ежедневно доста музика. :)

10. Ако може да седнете на една маса с още 5 човека, живи или мъртви, кои бихте избрали?
Ха-ха. Определено живите предпочитам. Изпитвам някакъв не знам страх ли да го нарека или по-скоро ужас от мъртъвци. Дори на погребения на близки хора, не съм оставяла цветя. Не ми е приятно. Предпочитам да ги запомня такива, каквито са били преживе.
А относно това кои - може би бих се радвала да видя А. Джоли, Берен Саат.... ами не се сещам за други в момента, които да са ме "грабнали" по някакъв начин.

   Успешна нова седмица!

2 коментара: