сряда, 23 октомври 2013 г.

Грим на деня с моливи Impala 304 + 306

    Добър вечер :))

    Последните дни нямам много време за грим сутрин и посягам все към моливите, които доскоро пренебрегвах жестоко и не ползвах. И тъй като вчера видях публикацията от Вержи за няколко молива на Импала, 2 от тях имам (304 и 306) http://xmysweetescapex.blogspot.com/2013/10/impala-waterproof-and-silicone-eyeliners.html и не харесах като ги купих (зеления на окото вадеше много малко и светъл цвят, а златния ми стоеше прекалено жълт), реших да им дам още един шанс. Бях на косъм да ги хвърля, че много се ядосах на качествата им при първите слагания.



 
   Нанесох от базата за сенки на Ейвън, защото е по-суха и идеална за моливи/очна линия, така цвета на зеления стана по-плътен и в комбинация със златния + кафяв Avon 24K Gold (Golden Brown) ми издържа 5 часа без проблем (само леко се бяха отпечатали тези на Импала на костта), след това бях на фитнес и нямаше как да не сваля грима. Доволна съм и се радвам, че намерих подходяща комбинация и начин, по който да не стоят просто.
Спиралата е както обикновено - Oriflame Giordani Gold Supreme Length.




                      Руж - Avon  Light and Luminous "Cool shimmers"
                      Червило - Oriflame Triple Core "Fashion Mauve"
                       Фдт - Maybelline Fit me + Bourjois Healthy Mix Serum Fond de teint Gel
                        Пудра - Guerlain Meteorites Mythic



5 коментара:

  1. Добре се е получило, харесва ми омбре ефекта. Аз повече харесвам обаче силиконовите моливи http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/10/impala-silicone-eyeliner.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Скоро ще си взема и от тях. Стига да се сетя като минавам покрай магазин. :)

      Изтриване
  2. Страхотна омбре комбинация,много ми харесва :)

    ОтговорИзтриване