вторник, 22 октомври 2013 г.

Oriflame Eye Shadow Duo "Grey Lights"

   Преди около 7 години, след като се запалих по сенките, натрупах известно количество палитрички и една част от тях бяха на Орифлейм. От тези двойки имам 6 от общо 8, оказаха се доста добри - да не очаква човек. За ежедневен грим са перфектни или поне за мен - достатъчно трайни и пигментирани, а и изглеждат доста добре. Цветовете са съчетани хубаво също. Не очаквайте висока покривност, но с база изглеждат много прилично. Аз съм доволна от тях, точно по тази причина ги и задържах. Миналата седмица се гримирах с една от тях и си ги припомних, затова и реших вместо грим публикация, да ви представя самите сенки - Perfect Match Eyeshadow Duo "Grey Light."
 




       Виждате, че са и малко издълбани цветове - така е и с останалите ми палитри. Ползвала съм ги достатъчно - не ги жаля. :)))
     Тази двойка се състои от бледо розово със ситни, почти незабелижими частички и среднотъмно сивокафяво. С една очна линия или молив, стоят чудно. Понеже вече са по старички трябваше да понатисна с четката повечко розовото, за да извадя хубав цвят. Нямах проблем с ронене и падане по бузите, може би много малко. Времето в този ден беше дъждовно, но дори след 6 часа носене нямах събиране (ползвах минералната база на Артдеко).
    Цената им беше 9,90 тогава. Новите двойки за съжаление не съм пробвала. Мина ми през ръцете само една (предната Коледа) от пролетна колекция, но беше ужасна. На окото и с база не вадеше никакъв цвят почти, кошмар и я върнах естествено. Цветовете ме накараха да я взема, след като ми я бяха поръчали... явно обаче сгреших.
     Та, ето и грима ми с "Grey Lights":




        За първи път нанесох 2 цвята молив на подвижния клепач и ми хареса как се получи - до половината светлокафяв, а от средата до края на опашката тъмнокафяв (използвах Avon Supershock Golden Fawn & Blackberry). В основата на окото до долните мигли сложих малко Flash. Интересно и свежо съчетание според мен, което подчертава красотата на очите.
     Молива/червило на устните на последната снимка ви го показах преди 2 дни - Oriflame Lip Impact Crayon "Electric Red". :)

2 коментара:

  1. Харесват ми тези сенки! Много добре се е получил и гримът ти!
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Хубави са сенките, за начинаещи и нямаше много претенции. :))

      Изтриване