четвъртък, 24 октомври 2013 г.

Zoya Zenith Winter Holiday 2013 Collection

    Преди месец вече излезнаха новите коледни Зои за продажба и аз естествено не се удържах. Нали са ми любима марка, поръчах си 2 и преди няколко дни ги получих. Веднага пробвах, трая ли? :)
    Това са 6-те лака, които съдържа колекцията (отляво надясно): Payton, Cassedy, Seraphina, Dream,  Mosheen & Belinda. Лилавата е стара, беше пусната в лимитиран сет (ако не се лъжа) и затова явно са решили да я има в официална колекция също, а може и да не са измислили друг по-интересен цвят. :)) Четох в чуждестранен блог нещо подобно.

          http://vanityrouge.com/zoya-zenith-winter-holiday-2013-collection-review-photos-swatches/

   Аз ще ви покажа Payton & Dream. Колкото обаче гледам Cassedy, толкова повече я искам. Напомня ми на Chanel Graphite, който купих с голям кеф и след второ "мъчително" носене, махнах. Не беше това, което очаквах. Радвам се, че отиде при голям негов фен и ще го оцени повече от мен.
     Тук снимките са по-добри и мисля, че са хванати реално цветовете, за който се интересува и обмисля някой за покупка:
http://www.polishedandglittered.com/2013/09/zoya-zenith-holiday-winter-2013.html

   Payton е много тъмно червен, винен цвят. По-тъмна е от миналогодишната коледна Blaze и частиците и са по-големи, правят по-триизмерен (3D) ефект. Blaze е с по-ситни и сякаш холограмния ефект е идея по-добър при нея. Близка по отношение на частиците и като цяло, е Aurora - според мен е точно от типа на Payton.
   Покрива перфектно на 2 слоя, нанася се много лесно и съхне бързо. Нямам топ лак на повечето снимки, нямаше и нужда, по-късно обаче си сложих. За трайност не искам да говоря, защото е индивидуално. При мен марката се държи много добре - 3 дни без проблем, до 5 съм стигала дори, но повече не търпя лака. :)






      Dream е тъмносин "дънкен" цвят. Не знам иначе как да го опиша. Снимките и на двата лака са реални при мен, дано и при вас се виждат така. Направих доста и отбрах най-ясните, надявам се да ви харесат. Също като Payton и този прилича на Aurora от към завършек и частици (само че при него са малко по-едри: между глитър и скейл). Перфектен на 2 слоя, блясък и съхнене без грешка. Цвета ми напомня на нощно небе с мнооого звезди. Нали съм фен на тази гама, няма как да не ви кажа - купувайте. :)))






   И двата лака поръчах от ибей на цена 8 $ за брой, доставката беше безплатна. Имайте предвид, че ми ги донесе човек от САЩ (затова е free shipping), да не ме питате от кой продавач са. :))) 

5 коментара: