вторник, 12 ноември 2013 г.

Essence Home Sweet Home "Red-y to Relax"

   Дълги години се дърпах от червилата и още повече от по-различните от нюдове и бледорозови. За червеното никога не съм си помисляла, че ще мога да нося някога по какъвто и да било повод. Беше като табу за мен. Не знам обаче какво ми стана миналата зима, откакто започнах да чета редовно темата за Гримиране в бг-мама купувам почти всеки месец червило и напоследък тъмните и ярки цветове ме влекат страшно. Червени имам сигурно 6-7 вече. Първото ми беше именно Red-y to Relax, за което ще ви разкажа днес.   Подарък ми е от миналата Коледа от приятелка. За съжаление не успях да се добера до малиненото от колекцията, но в последствие го поисках, когато се уверих в качествата на Red-y to relax. В началото ми се стори доста ярко и оранжавеещо, че го сложих само веднъж навън и 2 пъти за снимки. Не се осмелявах да го нося. Тази зима обаче ще го ползвам много често. Хич не е оранжево, а класическо червено.
  

  Изумена съм, че не се разтича и не се изтрива само от вътрешната част на устните, както повечето червила. Избледнява постепенно и изсъхва леко като стейн, т.е. оставя лек цвят накрая. Издържа ми 3 часа с ядене. Не е много лъскаво, има си нормален за червило блясък. Не изсушава устните. За 2-3 евро не може и да се желае повече. Мислих си, че новите дълготрайни червила ще са с качествата на тези, но не би. :(

   Цвета не е много ярък и задължаващ/строг, така че може да се носи с ежедневен бледокафяв грим или само очна линия. Дори и спортно-елегантно облекло му отива. :)      Вие имате ли любимо червено червило и изобщо осмелявате ли се да носите този цвят?

Няма коментари:

Публикуване на коментар