петък, 22 ноември 2013 г.

Seventeen Super Shine 522

     Seventeen е гръцка марка, предлагаща се на българския пазар от доста години. Имат интересен асортимент, за жалост обаче съм пробвала малко от козметиката им. Не съм впечатлена по незнайно каква причина и заради това избягвам да купувам. Мъча се да харесам лаковете им, но не мога и това си е. Балони, точат се на конци...  серията Supreme, която пуснаха преди около 2 год. става, но пак не съм очарована.
    Проблема може и да е в мен обаче. Има и доволни от тях предполагам, но не са моята марка. Някои от цветовете в палитрата, макар и тъмни (Супершайн) са воднисти и искат по 3 слоя. No. 522 също е от тях, макар че може и да мине на два. Кофтито е обаче, че с тази консистенция се отдръпват много при върховете и това ме дразни. Следователно са и нетрайни.
    Номер 522 е хубав син (дънков) есенен цвят. Завършека е шимър, ситен и фин. Както вече писах, покрива на 2 слоя, но е воднист. 




     Вече нямам спомен как беше трайността, защото го подарих. Оставила съм си няколко лака на марката и ще ги мъча още, понеже цветовете ми харесват, но скоро подозирам, че ще ги запътя нанякъде. Балони, кофти нанасяне и нетрайност не ми трябват при толкова марки на пазара.
    Цената им е около 8 лв и честно казано предпочитам да си купя 4 Флормара отколкото 1 Севънтийн. Никак не си заслужават според мен. Да поработят върху качеството!
    Ще се радвам да чуя и други впечатления, доволни ли сте вие от Seventeen?

    Официалния сайт на Seventeen - http://seventeencosmetics.com/en/

Няма коментари:

Публикуване на коментар