вторник, 28 януари 2014 г.

Essie Sew Psyched

    От 2 години се опитвам да харесам лаковете на марката, но все не успявам. Единствените, които ми се задържат са пясъците от коледната колекция за 2013 г. Всички останали са едни и същи за мен. Не знам на какво се дължи това. Реших да дам последен шанс на интересния каки цвят "Sew Psyched". Втори и последен буквално. Нанасянето му е ок, на 2 слоя покрива нормално, не се точи. Съхне сравнително бързо, но ми се появяват балончета.






     На следващия ден паднаха цели парчета от 2 ъгълчета. Прелакирах заедно с 2-та палеца, понеже бяха чукнати и не исках да гледам. Днес всъщност направих това, е вече изглежда като на седмица. За 5 часа да се "захаби" по този начин професионален лак не мога да понеса. Чак толкова не съм луда и си ценя времето, особено когато съм в сесия. Утре ще го сменя, защото нямам сили тази вечер. Чудя се как толкова момичета са доволни от марката и им стоят, докато не ги изтрият. Над 10 са минали през ръцете ми, всички се държат по един и същ начин. Започвам да се чудя дали няма специален начин на нанасяне или аз не правя нещо като хората.
Както и да е - не съм доволна от Еси, това ми е и генералното заключение след дълги опити да се "харесаме".
    Въпросния цвят Sew Psyched има лек щимър, но той личи само от много близо. Не е лош като цяло, не го намирам обаче и за нещо уникално. Ако имате подобен, спокойно може да го пропуснете. Цената му е около 12-15 лв.






2 коментара:

  1. Е чудесно, не съм единствена. И аз лакирам, на следващият ден падат необяснимо, ако пък върша домакинска работа е тогава ще е паднал на часът. Някой, който е доволен да подскаже, каква е "тайната" му за нанасяне :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Според мен е до нокти, не виждам какъв може да е проблема иначе. Ето сега съм с пясък, под който не слагам основа, топ лак също. 3ти ден стои без проблем. Затова и съм ги отписала Еси, нямат кой знае какви уникални цветове. А и Zoya са ми любими. :)

      Изтриване