понеделник, 27 януари 2014 г.

Сандвич маникюр

     От година буквално си мисля да направя прословутия сандвич маникюр (завършек желе с глитър за незнаещите ;) ) и забравям, но след като съфорумки показаха няколко един след друг, се захванах веднага. Лятото си взех красивия OPI Lights of Emerald City от колекцията OZ The Great and Powerful и нямах нетърпение вече да го сложа. Затова единия избран беше той, а другия Golden Rose Jolly Jewels No. 115. Сгреших обаче с желето и избрах прозрачен почти, който е подходящ по-скоро за френски маникюр, а именно Maybelline mini Colorama 70 "Ballerina".

     Все пак не стана лошо, но щеше да изглежда добре с нещо розово или коралово например, за да изпъкнат частиците на Опи. Аз за съжаление не харесвам този завършек, затова и нямах друг. Трябва да се поправя, понеже имам доста глитъри и одобрих този тип маникюр. Почти 5 пълни дни бях с него като го свалих израстнал и без забележка!
     За лявата ръка: палец, показалец и среден - база (нея не знам нужно ли е да я споменавам, но заради трайността не оставам без нея), един слой Балерина + 1 слой ОПИ + слой Балерина отново + топ лак; безименен и кутре - Golden Rose JJ 115.





    Дясната ръка не съм я снимала, понеже наскоро счупих нокътя на средния пръст и не е израстнал напълно. При нея са по обратния начин: палец, показалец и среден - GR JJ 115; безименен и кутре - ОПИ.
    Според мен се получи сладко, неангажиращо. Не предполагах, че ще издържа толкова време с него. Свалянето направих със задържане на напоен памук и леко се наложи с нокът да натисна, за да паднат частиците.




    Спорна и усмихната седмица ви желая!

Няма коментари:

Публикуване на коментар