четвъртък, 16 януари 2014 г.

Golden Rose Holiday 63

    Минаха точно 5 дни, откакто съм с красивия бледорозов пясък на Голдън Роуз от колекцията Holiday, No. 63. Въобще не очаквах, че аз която не харесва розовата гама и лаковете на марката, ще остане толкова време с него. А сигурно ви продъних ушите за лошото състояние на ноктите ми от известно време, но в случая е важно за трайността - щом изкара почти седмица (е днес вече с доста ожулени върхове и израстнал), мисля че си заслужава 4-те лева. :)
    Лятото носих 53 номер, копието на OPI Jinx/Zoya Destiny и тъмнолилавия (No. 58) и тогава сякаш не бяха толкова трайни или може би, защото са по-открояващи се цветове и бързо лъсваха.





   Точно на 2 слоя ми покри, никакви проблеми с нанасянето. Някои момичета се оплакаха, че искал 4 слоя при тях... вероятно има разлика в партидите и са случили на по-рядък. Моя обаче си е наред. Изсъхна бързо. Не сложих база този път и явно това повлия за голямата трайност.
Има много готини блестящи частички, които изглеждат бели, но всъщност са светлосини. Супер сладък и неангажиращ цвят.

   Моите снимки не знам дали станаха достатъчно добри, но Ради го е уловила перфектно и декорирала с чудни цветя. Насладете се на нейното ревю:
http://radi-d.blogspot.com/2013/07/pink-like-candy-floss.html

2 коментара:

  1. Много е нежен. Това е пясъчен лак нали? Не съм пробвала пясъците на ГР, но май е време :)

    ОтговорИзтриване