петък, 21 март 2014 г.

Boots Natural Collection Wild Strawberry Body Lotion

     Преди година правих размяна с мацка от Англия и получих това лосионче като подарък от нея. Марката е на веригата Boots и се предлага само там (ако не се лъжа), има различни аромати. Не съм ползвала друг техен досега, но този е просто разкошен. Искам да подчертая, че по начало не харесвам аромати и по-точно козметични продукти с аромат на червени плодове. Не ги мразя, но просто не са ми по вкуса. Екзотичните и цитрусовите ми допадат в пъти повече. Обичам да ям ягоди, дори много, но в лосиони, под формата на балсами за устни и пр. не одобрявам. С малината е същото. За този обаче мога да кажа "любим" ми е.


    Надписа "Natural" на опаковката напълно отговаря на това, което е в действителност. Никаква химична и козметикоподобна миризма. Толкова естествена и приятна. Представете си нишесте с ягода, абсолютно 1:1.  Текстурата му също е като на кремче за ядене.


    Много лесен за нанасяне върху кожата, цвета е пак като на нишесте ягода - бледо розов, попива бързо и не оставя мазен филм. Голяма част от продуктите за тяло, които се абсорбират почти веднага след нанасяне, не са сред харесваните от мен, но този оставя кожата мека, подхранена, хидратирана и самото усещане.... с думи чувствам кожата си страхотно и едва ли не като на бебе. За съжаление обаче ми остана много мъничко в опаковката понеже е 75 мл. С удоволствие бих си го купила, но едва ли ще го открия някъде. Предполагам, че и другите видове ще са хубави.
    Отидох да разгледам какво друго има и видях това - за 10 паунда получавате 5 продукта
http://www.thesundaygirl.com/2012/12/boots-natural-collection-supremely.html#.Uyxxhs4RTIU

   Не трябва да разглеждам никакви сайтове, защото става страшно. Просто ще ви посъветвам, ако имате възможност да пробвате някое лосионче от тези. ;)
   Може да се поръчва от сайта им с посредник, добре че не съм разучила все още как се пазарува онлайн от чужбина. Тогава рискувам да отворя магазин. :D
http://www.boots.com/en/Boots-Brands-A-to-Z/Natural-Collection/
   Гледам, че са по 3 паунда лосионите, което за 75 мл според мен е доста (аз го изразходих за 6-7 ползвания), а като прибавим доставката ще стане солен.... но ако има кой да ви донесе - не отказвайте един. :)
   Приятен слънчев уикенд!

1 коментар:

  1. Щом става дума за ягоди и всичко произлизащо от тях ,аз задължително трябва да го изпробвам!!!Много хубав пост! http://milenche22.blogspot.com

    ОтговорИзтриване