сряда, 21 май 2014 г.

Avon Foot Works Lavender Deodorising and Refreshing Foot Spray

    От години купувам спрейовете /дезодоранти/ на марката, както и на Oriflame. Сигурно се чудите какво правят. Ако трябва да съм честна ги вземам заради аромата. Ефекта им за мен е един и същ. Освен леко освежаване, моментно охлаждане и ароматизиране... друго не виждам. Пълна безмислица и глезотия. Със сигурност има и такива, които може би предпазват от изпотяване или неприятна миризма, но аз на такива не съм попадала и не съм търсила всъщност. Така че, ако очаквате нещо ефективно, ги отпишете. По-добре си изберете някакъв хидратиращ крем за стъпала.


   Общо взето с няколко думи ви казах каква им е работата на този тип продукти. Освен да напиша за аромат на конкретния, друго май не остана. С лавандула е, но на мен ми идва леко спиртен. Като се замисля едва ли има нещо различно от вода и спирт в него. Не съм поглеждала състава, но и да го направя едва ли ще разбера какво пише. :)
   Не са скъпи, за 3-4 лв получавате 100 мл в шишенце-спрей. И все пак, помислете си имате ли нужда точно от такова нещо и каква работа ще ви свърши. Иначе всеки сезон има различни аромати. С наближаващите горещи месеци, отново пускат серията с череша - Cherry Ice и аз я очаквам. От старите имам останал ексфолианта, който трябва да вкарам в употреба. Мирише на дъвка. Ето така изглеждат, спрея го пръскам в момента.


   А това са новите опаковки или по-скоро етикети:


   Любими ми бяха "Tropical Coconut".... не заради друго, а защото ухаеха страхотно на кокос!
И изхабих по 2 броя от тях, но за съжаление не са ги пускали повече.

   Имах и с диня, с ванилия ползвам в момента.....коледните портокалови и пикантни също са готини. Ще гледам да пиша за всички от тях, че доста "натоварих" публикацията. :)

2 коментара:

  1. Всичко с лавандулата мирише страхотно, но като видях, че връщат черешата всичко в мен се преобърна - тяхният аромат за мен е ужасно силен и натрапчив и просто...Не искам да се сещам.
    Иначе мой любимци си остават с аромат на нар и шоколад - просто ги обожавах, но много бързо ги спряха.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами аз харесвам плодови нещица, а и този с черешата не съм си доближавала носа като пръскам и не го усещам. :D Ползвам го за освежаване и охлаждане само. ;-) С нара и шоколада ги имам или имах, трябва да проверя в запасите.

      Изтриване