понеделник, 26 май 2014 г.

Отново на точки.... и с любимия цвят :)

      Термометрите с всеки изминал ден се покачват все по-нагоре, а аз не съм обличала досега тази страхотна синя ризка, която получих още в края на януари. Поръчах я от тук Ако не я бях сложила, сигурно през следващите няколко месеца нямаше да имам тази възможност. Ще става все по-топло и макар прозрачна и от шифон (или подобна материя), започва да ви действа като сауна. :)
      За първи път облякох и белия скорт, който взех наскоро от http://www.sheinside.com
Много е удобен, материята мисля е полиестер. Изгладих го само мъничко преди да тръгна и ми беше супер. Майка ми обаче забрани да излизам повече с него, защото ми били дебели краката. Знам го това, но напоследък не ми пука особено. Като знам как момичета с почти двойни на моите килограми ходят прищипани с клинове... дългите панталони ще си ги нося зимата, не сега!








    Сандалите са ми новички също, обувам и тях за пръв път. Купих си ги преди 3 дни от Deichmann. Цък Мерих ги още през март, но ми се сториха тесни тогава и макар да ги харесах много, не ги взех. Следващият път бяха свършили номерата пък, ето че отново бяха заредени и след като се убедих, че са ми ок и ще се поотпуснат.... ги грабнах! Вероятно слизането от ботуш и затворени обувки е било "трудно". Много са удобни и готини. Сега остава да им намеря подходяща чанта, макар да не съм сигурна за нея. Кафявото по начало не го харесвам с изключение за очен грим, но след като тазгодишните ми боти от Deichmann отново - в същия цвят, ги скъсах от носене, може и да си помисля.
     Чантата вече съм я показвала, имитация на прословутите Шанелки, за които моя приятелка каза "трябва да си продадеш бъбрека, за да я купиш". :D Мечта са ми отдавна, но засега нямам възможността да имам една от тях. В бъдеще може и да ми се отвори, дай боже!
     Очилата са ми стари също, Prego.

     Настроението ви лятно ли е вече? ;)

2 коментара: