понеделник, 26 май 2014 г.

China Glaze Sand Dolla Make You Holla

    China Glaze Sand Dolla Make You Holla е част от пролетната колекция пясъци "Sea Goddess". Останалите цветове са ментов, син и лилав от типа на глитърите, розов (фуксия) с глитър и розов със златно. Ето ги:

 Бях примряла да купувам всички с изключение на лилавия, но добре че бяха скъпи и по стечение на обстоятелствата по случайност се сдобих с белия. По снимките толкова ги харесах, както винаги обаче на живо е съвсем друго.
   Sand Dolla Make You Holla е бял пясък с най-простите глитър частици, но не изсъхва като обикновените пясъчни лакове, а все едно сте му сложили топ лак. Покрива напълно на 3 слоя, на 2 прозира на места. Бях изнервена от начина на нанасяне. Сгъстява се бързо и по тази причина неравномерно и лесно покритие няма как да се получи. Освен това на следващия ден започна да пада на парчета. Все бях виждала нетрайност на този тип лакове, но този би рекордите.




    Цвета му също не е кой знае какво, така че не препоръчвам. А и цената им от 18-20 лв в Мория и възможността за покупка от вносителите само и единствено на цялата колекция, вече е прекалено. По-добре си купете новия бял пясък на Перфект, стотици пъти по-хубав е.
http://radi-d.blogspot.com/2014/05/perfect-sand-s-81-review.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар