вторник, 20 май 2014 г.

Dalan d'Olive Moisturizing Cream Hand & Body

     Dalan е турска марка, предлагаща у нас сапуни. Асортимента е богат, но в България не съм виждала друго лично аз. Когато бях на почивка в Мармарис преди 4 г. си взех едно кремче за ръце в мини вариант, което ми хареса. След това във форума се спомена за лосиона на марката със същия маслинов аромат. Миналото лято ходих на разходка до Одрин и там видях доста неща. Взех си отново кремче за ръце в малка опаковка и лосиона. Имаше и масло в кутии, което ми обясниха, че е по-хидратиращо. Аз обаче реших да взема това, за което отидох. А и лятото си казах няма да ми се понрави да ползвам по-мазни продукти. Тук мисля сгреших. Нали съм си странна, предпочитам точно такива, но късно го разбрах. Затова и подарих лосиона на скоро.



   Имаше страхотни подаръчни комплекти, течни сапуни, балсами, душ гелове... току що отворих сайта и видях, че Cindy са "техни". Мисля съм виждал и някои от другите - Diana, Alara.
Тези сапуни също се продават у нас http://www.dalan.com.tr/markalar/cindy.html
Доста големички и на добра цена - около левче за бройка. 
Ето и сетовете: http://www.dalan.com.tr/urunler/dalan-dolive-107.html
   Лосиона "Moisturizing Cream Hand & Body" е бял на цвят, с нормалната за такъв продукт текстура. Разнася се лесно, но иска повече размазване. Знаете как за някои лосиони е нужно време, защото трудно се абсорбират и стоят бели на кожата. Този също е такъв. Трябват ви 1-2 минутки примерно. Не това обаче ме накара да го подаря, а че не оставя някакъв филм. Попива напълно и за моята кожа явно хидратацията не е достатъчна. Аромата е приятен, моя приятелка го хареса много и каза, че мирише на едновремешните сапуни Лукс. :)))
    Цената му беше 8 лири или около 7 български лева. В Мармарис обаче надценките бяха жестоки. Вкараха ни в нещо като фабрика, освен сладки продаваха и такива козметични продукти. Мини кремчето за ръце беше 3 лири и аз като не знам се понабутах леко (в Одрин го взех за 0,75 или 1 лира), а тогава лирата струваше 1 лв. Този лосион беше 30 лири, след това го видяхме в хранителен магазин срещу хотела за 18 лири. Сметнете за какви надценки става въпрос.
    В заключение бих казала, че не са нещо кой знае какво Далан, но ако са ви любопитни и имате откъде да се снабдите с тях - пробвайте. Не са скъпи и може на вас да ви допаднат.

2 коментара:

  1. В Дъглас има доста техни неща'-лосиони, кремове, душ гелове... на мен ми харесва много този лосион :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Леле, те Дъглас в Германия и Флормар предлагат, шашват ме. :) Много хора харесват лосионите, които попиват веднага и не оставят мазен филм, но аз съм от другите. Затова не го одобрих. ;)

      Изтриване