понеделник, 9 юни 2014 г.

China Glaze Ahoy

    От край време не съм особен фен на малинените, динените и кораловите лакове. Да уточня - харесвам ги, но не върху себе си. Има определени цветове в тази гама, които възприемам на моите ръце. Един от малкото е именно Ahoy. Имам го от началото на манията ми с лаковете за нокти и вече е почти половин. Като се има предвид, че някои не са слагани веднъж или повече от един път, можете да си представите колко любима ми е тази China Glaze.
    Цвета не мога да определя с точност. Всеки вижда по различен начин, но за мен е между диня и малина. Шимъра му е много красив и точно заради това го обичам толкова. Видим и блестящ. Покрива на 2 слоя като прозира, но съвсем леко и само на силно слънце. Нанася се без проблеми.




    Колекцията от която е Ahoy, Anchors Away, е една от любимите ми. Имам още 2 лака от нея (White Cap, Sunset Sail), които не съм ползвала толкова често, въпреки това обаче не бих се разделила с тях. Sea Spray махнах преди доста време, понеже сиво не нося почти. Виждала съм ощe Hey Sailor, Starboard, First Mate. Ако колекцията ми не беше толкова голяма, щях да взема и тях.

     Цената на China Glaze от интернет е около 10-12 лв, тук са по 18 лв (ако няма промоция).

Няма коментари:

Публикуване на коментар