четвъртък, 12 юни 2014 г.

OPI Ski Teal We Drop

     Един от най-популярните сини, петролени цветове на марката и с очудващо добро качество, е "Ski Teal We Drop". Купен преди доста време и чакащ подходящия момент и настроение, най-накрая му дойде реда. Тоалета за деня, в който избрах да го сложа, се оказа точно за него (роклята с тъмносините точки, която наскоро ви показах).
     Покрива дори на един слой, но аз сложих 2 по-тънки. Има много хубав блясък без топ лак, но заради трайността на марката при мен слагам задължително.


    Издържа ми 2 дни като блясъка се помътни и връхчетата очукаха. Пипам много хартия през деня и постоянно съм на компютър, затова и може би не са особено трайни при мен Опи. Но дори и да не върша толкова работа, пак се оголват бързо. Покривността на този ме кара да изключа недостатъците и да му се радвам. Но такива с нужда от 3 слоя и леко прозиращи на места дори тогава, не ги оправдавам с нищо.
    Ако при вас обаче няма проблем от тази гледна точка и харесвате цвета, а нямате такъв, го погледнете. Струват 20 лв по магазините Опи, но от нета можете да ги вземете и по-евтино. ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар