петък, 29 август 2014 г.

Нови придобивки

     Скоро не съм ви показвала какво ново имам в гардероба и козметичния шкаф, затова последните 2 дни снимах каквото се сетих и днес пускам пост за последно този месец на такава тематика . :)
     Напоследък ме е налегнал мързел, но гледам да не се оставям и от време навреме влизам в час. В началото на месеца имах рожден, подаръци обаче предметни почти нямам. Дават ми парички, защото знаят че съм пренаситена и така. Имах ваучер за покупка в ДМ и онези сладурести вазички с шкафче и огледало. Стига празни приказки, ето новите ми нещица:
    

     Помислих, че половината ще остане празно, а то аха и без малко да не ми стигне. Оказа се, че съм прекалила с ружовете, сенките и хайлайтърите. Мини шкафчето и "поставката" отгоре много ми помогнаха. Тук е момента да спомена, че е от Джъмбо заедно с двете вазички и декоративните камъчета. Малко са паянтови самите чекмеджета и трябва внимателно да се прибират, иначе не искат да влезнат. Това ми е бял кахър, понеже вече ще имам събрано накуп всичко и ще ми е лесно да ги откривам.




    Много приятен бледорозов цвят, не знам дали ще успея това лято да я сложа, но тъкмо ще имам идея за аутфит за следващото. С пола, загащена или дълъг панталон мисля ще стои готино.


     И новата ми мания.... голяма краста е, не се захващайте, че няма отърване. На живо са страхотни, но е трудно да се улови красотата на камъните, от всеки ъгъл е различен. Авантюрина особено няма хващане (тъмният в гривната вдясно).


     Покрай мен запалих и приятелки, та ми поръчват да правя и за тях. Ето няколко:





    И козметичната част... с ваучера за ДМ си взех похваленият във форума 8 в 1 заздравител на Eveline, нощен крем за лице на Rubella Organic Rose - луднала съм на тема роза и кремове за лице + шампоан на Шаума за суха и увредена коса (вече се измих с него и се оказа нелош между другото). Моята коса е нормална, но ми се пробваше. А ухае и готино, така че го грабнах!


      В момента са на промоция 3-4 вида (по 2,89) и не се стърпях. За първи път да се възползвам и аз от някакво намаление. Обикновено не обръщам внимание. Косата ми е мека, трети ден не се е омазнила и има блясък. Сърбеж и пърхут нямам, дано занапред също е така. Като имате предвид, че сложих и от гел-изсветлителя на Лореал. Дано не стана лисица в главата. Исках да експериментирам, а боя все още не ми се ползва.


   Една дълго мислена чанта от Avon (ANNE), за която е виновна приятелка.... видяла я на 2-3 момичета и поръчахме. Мислехме да върнем, ако не е хубава, но тя се оказа кокетна и мисля, че си заслужаваше. :)


                        И в действие с любимите гуменки :)))






    Взех я единствено заради шарките тази рокля, но всъщност стои добре. Само не знам кога ще стигна и до нея. Напоследък едва повтарям конкретна дреха, чак ме е яд на себе си!

      
           Директно свалена от простора, прощавайте че е така измачкана.


   Открай време си бях наумила за черен клъч и за момента задоволих "глада" си за такъв.

  
        Сладката морска кутийка за бижута ми я донесоха от морето. Сигурно няма да побира много, но аз и без това мисля да я ползвам за украса. :)





                      Много ефектна ми е тази вазичка, но и човека избирал я си знае работата. :)

                 
                      Ето ги и декоративните камъчета в кутията:




   И последно 2 колиета - това с перото купих за дългата тъмносиня рокля, която всъщност не съм показвала (който ме следи в Instagram ще се сети, снимките бяха кофти и затова не показах тогава, но ги изнамерих и направих 2 колажа с тях) и едно страхотно в ментово, в комплект беше с обеците за 3,50! Никак не е лоша изработката му за тази нищожна сума. Исках много нещо подобно, но не се навивах да дам 20 лв за нещо, което не знам дали ще сложа. Всъщност трудно ми е за комбинация и не знам с каква риза/блуза ще стои добре. Ето затова ще се наложи да отлежи до другото лято, за което трябва да му намеря подходяща.




    Толкова от мен за днес... дано се поуспокоя малко с покупките, че къщата е затрупана и нямам грам място,  дори в торби стоят събрани! Скоро ще ме изхвърлят с всичко.....отивам в ъгъла да се срамувам. :D

4 коментара:

  1. Все едно чета себе си направо.
    Отида ли на пазар съм като луд с картечница, даже за да съм по - точна съм като двама луди с четири картечници.
    И това с неразопакованите торби е в сила и за мен, скоростта с която пазарувам е по голяма от скороста с която разопаковам.
    Пазарувам и на другите обаче , а и за къщата, мъжът ми като ме види че пак му нося парфюм и изпада в транс:))))а баща ми като ме види и казва - ето я идва смъртта на парите"

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха, ние жените сме така. И аз пазарувам и за други, рядко се прибирам с празни ръце. Сега уж ще си давам спирачка и ще гледам да ползвам повече, защото наистина нямам пространство, но дали ще успея незнам. :)

      Изтриване
  2. Страшно ми харесва как си си подредила гримовете в тези чекмедженца...Също и четките. Ще гледам да се разходя до Джъмбо тези дни, може да има нещо интересно и за мен :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. В Джъмбо очевидно има много и хубави нещица, аз за съжаление не съм ходила досега и все поръчвам на приятелки, но май този вариант е по-добър за джоба ми. :D

      Изтриване