четвъртък, 7 август 2014 г.

Pink Eyes Pink Lips and Hello Kitty Birthday Mix :)

     Chanel безспорно движат не само модните, а и тенденциите в грима. Поне през един от сезоните има нови продукти, които не само че са шантави понякога, но ни карат да полудеем и стават хитове. Лимитираните бройки за съжаление са едно от недостатъците и не стигат за всички желаещи. Дрогерийните марки и тези от ниския клас, работят доста добре напоследък и онези от Вас, които нямат финансова възможност или не им се хвърлят грешни пари, могат да се сдобият с някакво копие за нормална цена. Това лято хитовете се оказаха цветните спирали и очни линии. Естествено не са нещо, което можем да ползваме целогодишно, а подобни продукти са негодни за употреба след няколко месеца и освен това се ползват доста рядко. Малко от вас биха се осмелили да сложат жълта или розова очна линия, нали?
   /В момента не успявам да открия снимки на Шанелските, затова някой по-запознат от мен да каже дали очна линия или молив за очи точно беше розовият, за да не ви подведа./
  Аз също дори да съм експериментаторски настроена, за няколко пъти ползване не давам 50 + лева. Зарадвах се при новината, че Импала имат розов молив за очи от силиконовата им серия. Първоначално не го открих, но след посещението на един от Варненските Елитиси, на касата ми се усмихна и взех за проба. Струваше 3,90 лв. Номер 19 е. Ето и снимка отблизо от Ели от maquilab. Цвета му е точно какъвто е на окото или поне на моят монитор. Ели също го е хванала според мен добре.
     Преди около 2 седмици вече надвих мързела и пробвах черно-розовата очна линия. Моливът на Импала се оказа мек и не успях да направя хубави равни линии, но като за първи път по тази схема, не стана много зле според мен. Ако го ползвате самостоятелно вероятно ще станат по-прави. Ползвах за основа Avon-ската в бурканчето, защото с другите ми налични не може да залепне добре и ми се отпечатват доста на коста. Ето заради това понякога не обичам падналия си клепач.



      Червилото е Maybelline Color Sensational Vivid 902 Fushcia Flash. Винаги се плаша при слагане, защото е ярко и доста цикламено, но в последствие свиквам. Харесвам наситените цветове и нанесено с потупване не е вариант при мен
       И като ше е гарга да е рошава, избрах да сложа новата тениска с Hello Kity. За снимките се накиприх с фибички и часовник, но иначе по смъртно не излизам така. Ще ме вземат за луда. Дърто магаре! И джапанките в бяло и розово бяха върха на сладоледа. :D



     Hello Kitty ми е голяма краста от преди години, имам доста дрехи и аксесоари с този принт. Чантите вече не ги нося, защото отмина манията ми по тях, а и не съм дете. Фибички още една подобна 4ка има из нас, но не я открих.  :) Нооооо.... имам вече 3 с новата розова тениска и ги слагам като излизам до магазина или у дома.




     Часовника имам от години, за жалост не се престрашавам да го сложа хаха. Ама и не ми се разделя с него. Ей така си го пазя да ми напомня след време каква луда глава съм била. :)
      Потниче за спане и боксерки са последните ми нещица в гардероба с принта на котето.


    Козметично май съм по-скромна. Имам 3 лимитирани кремчета на Bebe с пакетче сухи кърпички, както и 3 лака на H&M. Виждала съм тоалетни води, но цените им са прекалено и неоправдано високи. Стик-балсами за устни също, ако не се лъжа. Плюс това отдавна спрях да купувам ей така за спорта, а и няма да ги ползвам. Такива детски аромати престанах да нося.





     И за край, ви показвам виновника за тази публикация, в която реших да ви споделя Hello Kitty манията ми. Макар днес да навършвам 23, се вижда скритото в мен дете. :)







    Не пропуснах да направя и "тематичен" маникюр със сандвич техниката. Стана много готин и прилича на известните в моментa Yes Love Glitter, които се продават в магазин Нико-София.






                          Pastel 751 Bride & Claires Surfer Chick

    Хубав и успешен ден. :)

6 коментара:

  1. Честит рожден ден тогава и един тематичен поздрав от мен! :)
    https://www.youtube.com/watch?v=LiaYDPRedWQ

    ОтговорИзтриване
  2. Честит Рожден Ден, Ивче!Много да си здрава, все така да си красива и в джоба ти винаги много парички да има!
    Много готина публикация както винаги, така че продължавай да пишеш все така непринудено и интересно.
    И днес да си изкараш много весело !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за хубавите пожелания. Да се връщат многократно. :)

      Изтриване
  3. Честит рожден ден! Всичко най-хубаво. :) Червилото ти стои невероятно.
    Поздрави,http://thebeautyblog2.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. :)
      Малко е "коварен" цвета на червилото, но се понася.

      Изтриване