вторник, 23 септември 2014 г.

Avon Nailwear Pro "Aqua Fantasy"

     Имам навика да купувам нещо и то да застоява с години преди да го сложа. Това важи с пълна сила за лаковете. Така се случи и с "Aqua Fantasy". Все не стигах до него заради други или пък ми се носеха по-различни като финиш и цветове лакове. Миналата седмица обаче случайно реших да го сложа.
     Много хубава спокойна мента е "Aqua Fantasy". Има суперфин бял шимър, който се забелязва само погледнат отблизо или на силно слънце. В шишенцето може да изглежда перлен на някои от вас, но всъщност няма нищо общо с типичните перлени лакове, които ние лакоманите намираме за бабешки. Според мен е подходяща за всички сезони. Не е нито ярка, нито пък убита. Добре стои на бяла ръка с малко тен. :)


     Очаквах нанасянето да не е от най-добрите, но сгреших. Никакви проблеми нямах и с два нормални слоя си покри. Четката е удобна и лесно направих овала. Балони също не ми се появиха, което е супер.

    Относно съхненето - не мога да кажа колко време ще ви е нужно самостоятелно, но с бързосъхнещ топ до 15 минути сте готови.


    Трайност - при мен два дни и на третия свалих с нормални следи от носене и тук там чукнато връхче/ъгълче.



      С 2 думи: доволна съм от Aqua Fantasy и ще си го нося.
      Цената на лаковете на Avon е около 4-5 лв при намаление, но тази серия вече мисля е подменена и има нови цветове. Ако не се лъжа новите се водят "gel effect". 
 
                          * тук вече е с Poshe Dry Fast Top Coat



1 коментар: