събота, 20 септември 2014 г.

Claires Splatter Effect Sprinkles

      Sprinkles е от онези тип "желе" лакове или по-скоро все едно сте приложили сандвич техниката (желе + глитър + желе). Цвета му е хубав яркорозов, но не очеизбождащ. Не успях да хвана онзи коралов цвят, който става на определена светлина. Има нещо подобно на FFF (China Glaze). Е, доста по-мек е разбира се от него. На снимките съм нанесла на 2 слоя. Нанасянето му обаче изисква търпение и тренирана ръка.


    Гъст е и ако не затворите за разклащане след 3-4 пръста, започва да се точи. Същевременно частиците се улавят много трудно и за да вземете поне 5-6, се налага да потретвате на някой нокът, вследствие на което се натрупва и не стои равномерно. Общо взето кофти текстура. Затова най-добрия вариант е хубав полупрозрачен крем и гъст глитър, който с веднъж ще получите желаното количество частици върху нокътя, но рядко се намира такъв.


    Трайността му е 3 дни, но не изглежда добре след толкова време носене и малко експлоатация. Като типичните глитъри започват да се отчупват парченца от него и да се напуква около ъгълчетата. Интересен лак е,  не си заслужава 4-то евро. Четката иначе е удобна. Количеството е 10 мл.


    Частиците са големи сини и жълтозелени, средни бели и най-ситните са отново жълти.
    Хубав летен цвят, дали ще повторя обаче скоро с това кофти нанасяне, не знам.

1 коментар:

  1. Изглежда сууупер сладко, жалко, че не е чак толкова качествен. Но пък е много сладък цвят :))

    ОтговорИзтриване