вторник, 30 септември 2014 г.

Zoya Yasmeen

     След ментовият, синият и червеният цветове, другият мой любим е лилавият. Немалко са лаковете ми в тази гама. А що се отнася до любимци, единият от тях със сигурност е Yasmeen.
Не харесвам принципно с толкова ситен шимър, защото напомнят и приличат донякъде на онези, както ние ги наричаме "бабешкени" перлени лакове. Този обаче е друга бира и не ми навява никакви такива асоциации.



     Yasmeen е тъмно, като нощно небе лилаво с червеникаволилав шимър/оттенък. Ако трябва да направя сравнение, то първите за които се сещам са OPI German-icure, My name is Oktoberfest.
Много красив есенен цвят. С един топъл пуловер и насред падналите листа в гората си го представям. :)



    В сайта на Бюти 1 са го описали едва ли не като sheer, а той не е изобщо. Вторият слой е напълно достатъчен за перфектна покривност. Не се отдръпва и от върховете след нанасяне на топ лака. Общо взето нямам никакви забележки. Съхне и сравнително бързо, нещо което не мога да кажа за Kimmy.



    Обира много комплименти от малки и големи, затова не се колебайте, ако нямате хубав лилав лак и сте готови да отделите 20 лв. Е, разбира се има и по-евтини варианти, но за онези от вас, които предпочитат 3 Free....е вариант. ;)

5 коментара: