четвъртък, 30 октомври 2014 г.

20 години Nuxe Reve de Miel Ultra-nourishing Lip Balm

      Nuxe празнува своята 20-годишнина на популярния балсам за устни Reve de Miel. Затова и този месец марката лансира 3 лимитирани опаковки: Love, Smart & Pop, между които ще могат да избират феновете на Reve de Miel ultra-nourishing lip balm.
   1. Love е с яркорозова капачка и е за тези, които искат да покажат своята страстна/романтична страна.
   2. Smart (с жълтото капаче) е за изисканост и елегантност.
   3. Pop е този със зеленото капаче и е за онези, които са със свободен дух, спонтанни и модерни.


     Въпреки промяната в опаковката, съставът на балсама остава непроменен. В продължение на 2 десетилетия, Nuxe използва същата формула с акациев мед, слънчогледово масло, масло от шипка, масло от сладък бадем, масло от шеа и етерично масло от грейпфрут. Причината за успеха на продукта е: възстановява, подхранва и предпазва устните.
    Лимитираното издание се продава от 1 октомври не препоръчителна цена ~ 11 евро.
 Тук и тук можете да видите и мнение за него. *Преди седмица видях новите опаковки в турската Instagram страница и се зачудих дали не е колаж снимката, но днес вече разбрах - не!
   Ако не бях изчела стотиците ревюта из български и чуждестранни блогове, признавам, че едва ли бих обърнала внимание на този балсам. След последните няколко публикации и факта, че бе включен в Любими продукти, ме накара най-сетне да се предам и сдобия с Reve de Miel.


   Чудех се какво толкова има в тази малка кръгла кутийка, че всички са безкрайно влюбени и не могат без нея??? Цитрусовомеден разкош и грижа за устните е моят отговор. Ухае на пресен грейпфрут, потопен във вкусен и много сладък мед. На мен ми мирише и на лимон, но аромата на двата плода е сходен и е разбираемо.


    Текстурата му е доста плътна и за моите разбирания това не е балсам, а по-скоро нещо средно между вазелин и масло.


Търсейки информация за 20-тата годишнина, попаднах на едно изказване, че не приличал на лепило. На мен обаче точно на сухо такова ми наподобява. Не си мислете за кофти усещане и сухота върху устните обаче. Гъст е наистина, не е мазен като познатите ви досега балсами под формата на стикове, но не е неприятен за носене. Когато загребете с пръст от кутийката, ще разберете за какво точно става дума. ;)


     Дали помага при напукани, много сухи и белещи се устни, както обещава производителят не мога да кажа, защото от година може би аз не лягам без да съм нанесла някакъв продукт. Имам изграден навик и затова за щастие нямам подобен проблем. Ползвам като превантивна грижа и за удоволствие. Факта обаче, че се е задържал толкова години на пазара, купуван и харесван от хиляди хора, е показателен и потвърждаващ положителните му и лечебни свойства. Състава:


 
     Ефекта при мен е здрави и по-хубави естествени устни. Точно така изглеждат след едноседмична употреба.


         А ето и колко изразходих за толкова време.


Държа да подчертая и похваля най-вече трайността му. За първи път попадам изобщо на продукт, който освен че сутрин е почти непокътнат и е издържал на много изпита вода през нощта, се запазва и след закуска. Разбира се, голяма част от него вече го няма, но са изминали 10 + часа. След тренировка обикновено вземам душ и се гримирам набързо за излизане. Има още някакви остатъци, нанасям червило върху него (пресен спомен имам с Rimmel Kate 107 от миналата седмица) и изчезвам. Навън вали и духа страшно, аз се прибирах пеша. Бях сложила 107-цата около 9,30 и в 11,30 ядох круша. Прибрах се след час и в 13,30 се погледнах в огледалото. Останах изумена, защото червилото не беше мръднало почти.


*** А с точно тази серия на Римел, имам и 3 цвята от черните опаковки, съм забелязала че след 2 часа носене ми се събира във вътрешната страна на едни гадни власинки. Реша ли да сложа и балсам под тях, положението е плачевно и за дълготрайност не може да става дума. Подложих го на тест и с нормални червила, които са по-мазни, нанасях от балсама както вечер преди тях, никакво събиране отново и издържаха средно 3 часа.
    Дали съм доволна!? Да! И още как! Обожавам цитрусови плодове и мед, а това чудо ухае така приятно и сладко. Иде ми да си взема една лъжичка и да го опитам. :)
    Цената, за която го взех е ясна. Количеството също, 15 гр. От аптеки Субра в Стара Загора купих, останах и много доволна от обслужването. Затова смятам при първа възможност да отскоча до там за термална вода, а кой знае и още какво.
    Зимата е на вратата, затова побързайте да се снабдите с нужния арсенал за красива, сияна кожа и перфектни защитени устни. Пък и Коледа наближава, какво по-голямо оправдание от това да се сдобиете с нов фаворит?

10 коментара:

  1. И аз изчетох 100 ревюта, но твоето беше капака :) Ще се купува и ти си виновна :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ах, всички по малко са виновни. Надявам се и ти да останеш доволна ;)

      Изтриване
  2. Охх..Ще си купя накрая и аз.. Много сте лоши с тези ревюта ;д Снимката,с червеното червило е уникална <3 <3 :))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Давай. ;) На снимката с червилото съм покъртително зле, но не ми се правеше друга. А и след ужасното време навън трябваше да се изправям, грим да поправям...

      Изтриване
  3. Няма да чета повече постове :Д Само харча пари покрай теб :Д

    ОтговорИзтриване
  4. Вчера си купих нов! Опитвах се да се въздържа няколко месеца, но очевидно няма да стане :) Жалко, че тук не съм виждала юбилейните опаковки...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз бих си взела тази със зелената капачка, но докато свърши този ми, лимитките ще ги няма. :Д A ти явно си останала много доволна, щом се връщаш отново към него. :)

      Изтриване
  5. След като прочетох 1000 ревюта си го взех и аз преди няколко дни…Просто е невероятен балсамът. И вкусът му е страхотен <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мда, освен ефекта и усещането, вкусът му е "да си вземеш лъжичка и да опиташ". :D

      Изтриване