събота, 15 ноември 2014 г.

The "Me Time'" ТAG!

    Здравейте.

    През изминалата седмица не бях особено активна, но мързелът понякога ме поваля неочаквано. :) Надявам се през идната да наваксам.
   
    Бях тагната за "Me Time" TAG от http://paradais535.blogspot.com и реших да отговоря на поканата. Въпросите ми се сториха идеални за текущото ми състояние, така че с удоволствие се включвам.

    1. Какво обичаш да гледаш или четеш през "твоето си време"?
     Не чета книги, но следя няколко сериала в момента. Любими са ми The Vampire Diaries & The Originals. Обичам да се ровя в youtube и да преглеждам блогърски нещица.

    2. Какво обичаш да носиш през "твоето си време"?
     Удобни дрехи. Свободна блуза и някакво анцугово долнище обикновено.

    3. Какви козметични продукти използваш през "твоето лично време"?
     И моят отговор е кремове за лице, околоочен и няколко пъти през седмицата маска. Ексфолирам, почиствам с гел сутрин и вечер преди лягане/крема.

    4. Любим лак за нокти в момента?
     Доста труден въпрос за мен точно, знаете че имам богата колекция и не мога да избера само един. Харесвам всичките си лакове. :)

    5. Какво обичаш да ядеш/пиеш през "времето за себе си"?
      Обикновено си режа ябълка и правя горещ чай, с които стоя пред компа. Пия почти само вода. Газирано и сокове супер рядко, броени пъти през годината. Обичам сладките изкушения, но от година съм си наложила вето и се старая да приемам по-рядко от тях. Ям когато съм навън и гледам да изгоря калориите.

    6. Любимата ви ароматна свещ в момента?
      След време ще мога да дам точен отговор на този въпрос, защото допреди месец въобще не се интересувах и не поглеждах свещи. Страхлива съм и ме е страх да паля с кибрит, дори и с обикновена запалка. Пипам много рядко. Обаче последните седмица ме е обзела мисълта за ароматизирани свещи и се оглеждам за такива, тези дни обмислям и поръчка на няколко тарта на Yankee Candle с изпарител. Вчера си взех и първата свещ - в чашка с много лек и приятен аромат на роза. Идеален е за освежаване на стаята вечер. Голям кеф беше като я запалих снощи.



     7. Обичаш ли да излизаш навън през "свободното си време"?
       Обикновено си мързелувам у дома и върша задачи, подреждам и се занимавам с блога. Но и обичам да се разхождам с приятелки, да обикаляме магазините.

     8. Ходила ли си някога на кино сама?
       Не, а и не искам. С компания ми се струва по-удачно да ходя на подобни места.

     9. Любим магазин за онлайн пазаруване?
       Почти не пазарувам от сайтове. Задоволявам се с физичиските и достъпни магазини. Може би това се дължи и на неумението ми да поръчвам от чужбина, просто подсъзнателно не искам и да се науча. Ще стане страшно. Но се включвам в общи поръчки и си купувам, каквото съм харесала. Последно си взех няколко четки на Zoeva, топ лак Orly от nailsupplies.us и поставка за червила от ибей. А и от bgbodyshop.com олиото за лице с лайка и душ гел с шоколад. Това са и сайтовете, от които често избирам козметика в последните месеци.

    10. Добавете още нещо - какво друго правите през това време?
      Лакирам се, слушам музика, напоследък чета за предстоящите изпити и постоянно ровя из блоговете за нови зарибявки. :D
      Поздрав с новата ми любима песничка от последните няколко дни.




     Всяка е поканена да направи ТАГ-а, ако й се занимава и има време. Уикенда е за почивка, затова насладете му се и не се тормозете поне тези 2 дни от седмица. Усмихнете се! ;-)



  

4 коментара: