петък, 23 януари 2015 г.

Avon Naturals Celandine & Spring Water Cleanser Gel

    Избягвам покупката на продукти от серията Naturals и като цяло за лице на марката. Предубедена съм и въобще не ги поглеждам. Някак разлиствайки каталога обаче, видях тази нова със змийско мляко и изворна вода. Заради съставките ми стана интересно и си поръчах почистващия гел. Има още почистващ тоник и почистващ лосион.
    Celandine е растението, от което се извлича змийското мляко (Chelidonium majus).


       Тук можете да прочетете и съвети за какво се използва змийското мляко.

    Сега за гела. Аромата му е приятен, не мога да кажа на какво точно мирише, не съм имала с подобен, но е свеж и ухае на цветя, на зеленина. Лек и ненатрапчив е. Не очаквах да измива толкова добре. Почиства грима да не кажа идеално, само около очите остава малко и го премахвам с тампон с мицеларна вода.



     Тубичката е удобна и излиза безпроблемно от нея. Констистенцията му е като на обикновен гел, прозрачна. Нужно е малко количество и се пени добре. Като недостатък бих отбелязала, че щипе малко на очите. Но така или иначе не е предназначен за тази зона. Не изсушава кожата, може би съвсем леко и затова не се усеща. Лицето е гладко и меко на пипане. Като цяло съм доволна, нямам оплаквания и за цената си от 4 лв не му намирам недостатъци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар